Måndag 16/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir rätt så jobbig. Du har en hel del förväntningar på dig och frågan är om du lever upp till dem. En vän till familjen har fått allvarliga problem och nu vill han/hon ha din hjälp för att lösa dem.

 

Oxen 20/4-20/5

Det är full fart redan från morgonen, men det bekymrar dig inte så mycket eftersom du har koll på vad som ska göras. Du jobbar gärna hårt och du gillar att se dina arbetsuppgifter utvecklas och förbättras.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kan det uppstå en konflikt på jobbet. En av dina kollegor tenderar att överdriva och hitta på osanna saker om dina arbetskollegor. Du avskyr falska personer så risken är stor att du konfronterar honom/henne.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en massa roliga projekt att sätta igång, frågan är bara i vilken ände du ska börja. Det bästa är om du inte grubblar för mycket utan bara börjar, annars är risken stor att du inte får något gjort.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag kommer du ihop dig med en kollega som, liksom du, alltid vill ha rätt.. Ni är båda starka och har svårt att kompromissa så det kan bli et riktigt livlig diskussion. Lös problemet så smidigt som du förmår.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att fatta snabba beslut på vaga grunder, något som du inte tycker om. Du föredrar att backa upp dina beslut med fakta, men idag ätr det med rykten än konkreta bevis som gäller.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin oroar dig just nu. Du vill egentligen inte fundera så mycket över framtiden utan gå mer upp i nuet, men när räkningarna dräller in så måste du ta tag i problemet. Det bästa är om du lägger upp en sparplan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är envis och mycket målmedveten just nu. Tack vare att du är så säker på vad du vill så lyckas du i det mesta som du tar dig ör. Solen ger dig massor av positiv energi som hjälper att driva dina projekt framåt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en vän som behöver din hjälp. Hur du än försöker så inser du att det finns inget bra sätt att komma undan på. Du måste antingen hjälpa till eller såra din kompis känslor.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det dyker upp ett litet problem på förmiddagen som bör lösas omedelbart annars så kommer det att förvärras ordentligt. Tänk på att även små bäckar kan orsaka översvämning när det regnar.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är öppen för förslag både när det gäller ditt arbete och ditt privatliv. Det har gått slentrian i ditt liv och det avskyr du. Nu söker du dig till spänning trots att risken är stor att du förlorar mer än du vinner.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar bra. Du är väldigt mån om att hinna med det du planerat för dagen och dina kollegor upplever dig som ovanligt motiverad. En vän till familjen kan hjälpa dig med ett privat problem.

Annons