Onsdag 18/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har tur under onsdagen eftersom du lyckas med något som många har ansett varit omöjligt att lyckas med. Det är en kombination av att vara på rätt plats vid rätt tillfälle som hjälper dig idag.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra om du inte stressar för mycket. Du har en del att tänka på, men det mesta flyter på bra under dagen så du slipper bekymra dig om rutinarbetet. Koncentrera dig på det som är krångligt istället.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att göra som du själv vill och strunta i andra människors åsikter. Ibland är det en fördel att gå sin egen linje, men idag skulle det vara bättre som du lyssnade på vad dina kollegor har att säga.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen utvecklas kanske inte sås om du tänkt dig, men det blir ändå en bra dag då du har mycket roligt att göra. På jobbet känns allt nytt och utmanande efter ett par veckor i hängmattan.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det är många tankar som kretsar i ditt huvud just nu och många handlar om framtiden och vad du vill göra med it liv. Du har en hel del funderingar, men inget som är konkret uttalat. Du känner dig orolig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar bra. Du har en hel del att göra och trivs med att vara mitt upp i allt. Det är när det blir för lite att göra som du känner dig rastlös och irriterad. Ett gräl mellan två kollegor håller dig sysselsatt under eftermiddagen.

 

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du inga risker utan kör med säkra kort hela dagen. Det har varit lite väl många chansningar den senaste tiden så nu känner du att vill veta vad som händer. En nyhet ger din eftermiddag guldkant.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på bra humör och det märks inte minst på ditt sätt att agera när det uppstår en konflikt på jobbet. Du är lugn, metodisk och väldigt lätt att ha att göra med. Du imponerar på dina kollegor.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra även om det inte händer så mycket. Det har varit en händelserik sommar så du mår bra av lite tristess. En kollega kommer med en del värdefulla tips under eftermiddagen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du förmågan att få en kollega att känna sig trygg. Din kompetens i samarbete med ditt lugn gör att det märks att du vet vad det är du håller på med. Det blir en bra onsdag med andra ord.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir annorlunda men rolig. Du har en hel del projekt som du vill genomför och det gäller att du är laddad eftersom det är så mycket som du tänker hinna med idag. Mycket kaffe kan hjälpa upp koncentrationen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar egna initiativ idag och det gör att du sticker ut bland dina kollegor. Det finns goda möjligheter att du blir upptäckt av en högre chef som kommer att hålla ögonen på dig i framtiden.

Annons