Torsdag 19/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir bra om du håller tungan rätt i munnen. Det är mycket som ska tajma och det är små marginaler som du jobbar med. Du trivs med det här tempot och med att ha mycket att göra.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få dina kollegor att känna sig trygga. De vet att du har full kontroll och att allt fungerar bra även om du inte är på jobbet. Tänk på att inte ta på dig för mycket ansvar.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Solen har gått in i en negativ position i förhållande till ditt tecken och det gör att du både känner dig tröttare än vanligt och att du känner dig ganska osocial. Om du har planerat kvällsaktiviteter bör du tänka om.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra för att jobba med saker som du behärskar. Du fungerar lugnt och metodiskt, men fantasin är det trögare med. Du vet inte riktigt hur du ska ställa dig ett förslag som du får från din chef.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på goda möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker bara du är öppen för att emot enda människors tips och råd. Kvällen kan bli riktigt mysig om du inte är för trött för att umgås.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen ska du undvika att falla för en försäljares charm, då är risken stor att du köper mycket mer än du tänkt från början. Tänk på att hans/hennes trevliga sätt är en del av hans/hennes jobb.

 

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen passar du på att göra en vän mycket glad genom att göra eller ge honom/henne något speciellt. Kvällen handlar om att umgås med människor som du står väldigt nära, som en familj eller släkting.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen som den kommer och vägrar att stressa trots att du har mer att göra än vanligt. Din inställning kan irritera vissa av dina kollegor som har en högre arbetsmoral än vad du har just nu.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på roliga överraskningar och irriterande incidenter. Det viktiga är att du behåller ditt goda humör även om du stöter på problem på jobbet. Visa att du kan agera på eget initiativ.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du möter en person som gör stort intryck på dig idag och du gör ditt bästa för att imponera på den här personen. Se upp så du inte överdriver när du vill visa hur bra du är. Det kan lätt bli lite fel.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du agerar mer på instinkt än med logik idag och det är bra eftersom Månen stärker din intuitiva sida och gör dig mer öppen för dina kollegors sinnesstämning. En person som du möter i ett affärssammanhang irriterar dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inte lätt för att förlåtas och gå vidare just nu. Ditt tecken präglas av en hel del av jordtecknens sämre sidor, som envishet och långsinthet. Som tur är går den här influensen över snart.

Annons