Fredag 20/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag då du hinner med mer än du tänkt. Du blir beundrad för din effektivitet och din förmåga att få människor att må bra. Din skämt livar upp den här dagen. All uppskattar ett bra sinne för humor.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är öppen för förslag idag och det ger dig möjlighet att utvecklas i ditt arbete. Genom att inte haka upp dig på detaljer så har du chansen att lyckas där andra har misslyckas. Din talang är att du ser helhetslösningen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte så envis då kommer det inte att bli som du tänkt dig. Nyckelordet för dagen är flexibilitet och positivt tänkande. Inspirera dina medarbetare, det är något som du är bra på när du sätter den sidan till.

 

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen handlar om att umgås med vänner och fester. Du verkar vara populär i din umgängeskrets så du blir ofta tillfrågad om dina vänner ska ut eller bjuder på fest. Du gillar att vara i centrum för alla händelser.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen kan du stöta problem som har med moral och etik att göra. Du löser problemet genom att låta någon annan fatta beslutet åt. En enkel, men ganska ojust lösning på dilemmat.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen utvecklar sig bra, särskilt för Jungfruar födda sent i tecknet. Ni är ovanligt driftiga just nu och få mer gjort än de flesta. Tänk på att inte ha samma krav på dina arbetskamrater som på dig själv.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar och avslutas i positiv anda. Däremellan kan det uppstå en del mindre problem som inte är svåra för dig att lösa men som kan skapa irritation eftersom de försenar ditt arbete.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Underdagen låter du en annan kollega få ta plats och skina. Det är inte ofta som du bjuder till på det här viset, men du tycker om den här personen och vill att han/hon ska känna sig stolt över sig själv.

 

Skytten 22/11-21/12

Idag har du en förmåga att hamna i knipa vad du än gör. Det verkar som du är otursförföljd och det bror främst på Uranus placering. Oroa dig inte, det är en irriterande men kortvarig influens.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra om dun undviker att impulsshoppa. Din ekonomi tillåter inga utsvävningar så det är bra om du försöker att undvika butiker som du vet att du kommer att handla i oavsett om du vill eller inte.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen utvecklar sig bra. Du får en ovanligt komplicerad uppgift i hamn och det känner du dig stolt över. Kvällen blir lugn och utan överraskningar. Glöm inte att höra av dig till en vän som har namnsdag eller fyller år.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar att våga ta ut svängarna lite mer än vanligt. Du vill ofta ta det säkra framför det osäkra, men idag är det bra om du faktiskt vågar lite mer än vanligt. Var modig och ta risker.

Annons