Lördag 21/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen hinner du med att bli både irriterad och mycket glad på grund av din partners beteende. Ni två har svårt att komma överrens just nu, men det finns ändå mycket passion i ert förhållande.

 

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig stressad över allt som ska göras idag, men du väljer att vara så effektiv som du kan och försöker att undvika att tänka på annat än det som du håller på med för stunden. Oxen kan vara väldigt fokuserad när hon vill.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra när du väl vaknar. Det verkar som det blir en sen start den här lördagen för din del. Fredagskvällen blir livlig och nu får du lida för gårdagen. Eftermiddagen handlar om vänskap.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir lugn och skön. Du passar på att umgås med din familj eftersom det inte blir så mycket av den varan under vardagarna. Egentligen har du en massa mindre projekt som du borde ta tag i, men det orkar du inte just nu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg eller besviken på din vän eftersom han inte tar ditt parti i en diskussion som rör familjen. Du måste respektera att ni två har olika åsikter och att han7hon älskar dig även om ni inte tycker samma sak.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är nöjd med dina kollegor och därför kan du slappna av och tänka på annat än jobbet. Vanligtvis har du svårt att delegera, men just nu fungerar ert arbetsteam bra och då passar du på och njuta av din ledighet.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra om du undviker att spela eller slå vad. Oddsen är emot dig just nu så risken är stor att du förlorar. Kvällen ser ut att handla om starka känslor, kanske har du en date för kvällen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn, näst intill tråkig lördag. Du tillbringar för mycket tid framför tv eller datorn. Egentligen skulle du behöva komma ut i naturen och andas lite frisk luft, men det är du för slö för att göra.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du funderar en del över framtiden just nu. Det finns några frågetecken i ditt privatliv som du vill räta ut innan du fattar några viktiga beslut. Tänk på att svaren inte nödvändigtvis är lika uppenbara som det verkar vara.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Eftersom Merkurius har en central position i ditt horoskop just nu så har du lätt för att möta nya människor och skaffa dig vänner. Din charm är på topp, och du skiner som en sol. Njut av din popularitet.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra om du undviker allt för mycket fysiskt arbete. Din hälsa är något nedsatt och det gör att du lätt kan dra på dig förkylningar eller andra sjukdomar om du anstränger dig för mycket.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att inte bli arg idag. Ditt humör pendlar hela tiden på grund av Uranus position och du får utbrott för småsaker. Försök att hålla dina känslor i schack, även om det inte är lätt.

Annons