Söndag 22/8

10 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik söndag där du och dina intressen står i fokus. Var noggrann och ambitiös så kommer du lyckas att förverkliga en dröm idag. Kvällen blir lugn, du kopplar av med dina vänner.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du möjlighet att göra något nytt. Det kan handla om en ny hobby, testa någon ny mat eller träffa nya människor. Det blir en intressant och lärorik dag särskilt om du är född i mitten av tecknet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen tar du det lugnt och vilar upp dig. Det har varit en intensiv period med många nya intryck så nu är det bra om du passar på och laddar batterierna. En person ringer och bjuder in dig till en middag eller fest.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du inte så social. Venus står i en negativ position i förhållande till ditt tecken och det påverkar din vilja att umgås med andra människor. Ta det lugnt, njut av ensamheten istället.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du en risk när du anförtror en person som du inte känner så väl dina innersta känslor. Hur illa eller bra det är beror på hur god människokännare du är. Har du rätt så har du funnit en riktigt bra vän.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att inse att du snart är på väg att förändra ditt liv dramatiskt. Den senaste tiden har du helt och fullt gått upp i nuet för att slippa fundera över framtiden. Du tar både det roliga och problemen när de kommer

 

Vågen 23/9-22/10

Idag har du svårt att hinna med ett löfte som du gett en nära vän. Ring och be om ursäkt så snart du kan och vänta inte med att ställa in ert möte till sista minuten, då sårar du hennes känslor i onödan.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska förvirrande och det beror på att du och en vän har missförstått varandras avsikter. Om ni är raka mot varandra så blir problemen lätta att reda ut. Undvik omskrivningar och vaga formuleringar.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en aktiv söndag då du tillbringar så mycket tid som möjligt utomhus. Du gillar den friska luften som får dig att se klart på dina problem. Just nu är du ganska osocial och fördrar att var själv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra söndag. Du umgås mycket med din familj och dina nära vänner. För dig har söndagar oftast handlat om att vara nära dem man tycker om. Kvällen blir tidig eftersom du är trött.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget särskilt bestämt den här söndagen. Det är skönt att kunna improvisera utan att behöva avboka något. Din dag tycks handla mycket om gemenskap och vänner. Du passar på att träffa personer du inte sett på länge.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra och lagom händelserik. Du har en del saker som du måste göra, men annars så kan du ta dagen som den kommer. På kvällen hör du av dig till någon som du saknar mycket.

Annons