Tisdag 24/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjlighet att göra en förändring på hemmaplan. Det kan bli riktigt lyckat om du bara tänker till innan du börjar agera. Ditt största problem just nu är att du tenderar att kasta dig in i nya projekt utan att fundera igenom dem först.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att få människor att känna sig harmoniska. Även om det är stressigt och dina kollegor sliter som djur så lyckas du ändå skapa en gemytlig stämning som får alla att trivas.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga. Ofta tar du lagom stora risker, men idag måste du sätta mycket på spel om du ska ha en chans att vinna det som du trånar efter. Det blir en lång dag med många svåra beslut.

 

Kräftan 21/6-22/7

Nu när Venus är på väg in i en positiv relation till ditt tecken så känner du dig både social och attraktiv. Är du singel är det här en bra tid att leta efter en eventuell partner på. Nu gäller det att hålla sig framme.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu gör du av med mer pengar än du har råd med. Det har varit lite för mycket spenderande den senaste tiden och risken är att du inte har råd med alla räkningar som droppar in. Försök att få bättre kontroll över din ekonomi.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte så som du önskar idag, men det blir ändå en lyckad dag på jobbet. Du utför en hel del småuppdrag och du känner dig rätt så nöjd med resultatet när du är färdig på kvällen.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen passar du på att klara av en massa måsten så att du inte tvingas ta tag i dem senare under veckan. Det blir en ganska lång men väldigt produktiv dag. Du känner dig nöjd med dig själv.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du möjlighet att påverka vad dina vänner tycker om dig. Du har starka ofta åsikter, men det är inte alltid som du luftar dem. Idag väljer du att vara brutalt ärlig även om du riskerar mycket.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder både på lugn och på en del överraskningar. Det blir en bra morgon, men en ganska stressig eftermiddag. Du har svårt att koncentrera dig på det som du gör för stunden. Dina tankar tenderar att vandra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Jupiter skänker en flexibilitet åt ditt tecken som det inte brukar ha. Ditt tålamod med främmande personer och deras kulturer växer, din lyhördhet blir starkare och framför allt tycker du att det är roligt att träffa människor.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen inser du att du glömt något och att det är försent för att rätta till. Då får helt enkelt stå ditt kast i det här fallet. Försök att undvika personer som brukar reta upp dig idag.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter av oväntad uppmärksamhet på jobbet. En av dina chefer tycker att du gjort bra ifrån dig och ger dig mer kredit än du egentligen är värd. Sug i dig, det är inte varje dag som allt går bra.

Annons