Måndag 23/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under veckan har du en del saker som du måste göra och det är bra om du ser till att vara uppmärksam med detaljerna. Oavsett vad hur motiverad du är kan du räkna med förändringar under veckan.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och annorlunda måndag. Du har fått ett uppdrag som du genomför till punkt och pricka något som gör dina vänner och dina kollegor stolta. Själv anser du att det är själklart att man gör sitt bästa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar länge innan du medger ens för dig själv att du tycker väldigt mycket om en viss person. Det blir en rätt så jobbig upplevelse, särskilt om du redan lever i en etablerad relation.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara handlings kraftig och driven. Du vill visa att du kan var både

Bestämd och flexibel på samma gång. Det blir en tuff uppgift för dig. Dagen handlar om att testa gränser

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en bra start på dagen och det ger dig ett välbehövt försprång den här veckan. Oftast så ligger du efter redan från början och då är det tungt att komma i kapp. Glöm inte att äta ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra dag, särskilt om du kommer ihåg att hålla ett löfte. Då kommer din vän att bli väldigt lycklig. Du kan ibland vara lite disträ när det rör saker som inte har med arbetet att göra.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen visar du att du faktiskt är både uppfinningsrik och har en massa humor. Du råkar ut för en rätt så pinsam historia, men tacka vare din fantasi och din humor så klarar du dig bra.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Nu när månen är stark i ditt tecken så är du extra känslig. Eftersom du är ett vattentecken så påverkas du vanligt starkt just nu. Din intuition och din empati blir också starkare den här perioden

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu vill du vara alla till lags, men det kommer inte att fungera. Ibland får man acceptera att vissa personer inte blir nöjda vad du än gör för att göra dem glada. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Din envishet hjälper dig in på rätt spår idag. Tack vare att du inte ger upp även om det ser mörkt ut så har du en stor chans att lyckas med de projekt som du tar dig för. Det blir en bra måndag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du utsätter dig för onödiga risker just nu och det är inte så lyckat. Försök att vara lite mer försiktig så kommer det att gå bättre för dig. En vän överraskar dig med en nyhet som du inte uppskattar alls.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill ha roligt och det går ibland ut över ditt arbete Eftersom du har svårt att slappna av och ägna dig åt nuet utan istället drömmer dig bort så blir resultatet därefter. Försök vara fokuserad.

Annons