onsdag 25/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Just nu är du svårt att ha att göra med. Ditt humör pendlar rätt mycket på grund av Plutos position och det gör att du ena stunden kan vara jätteglad och i nästa riktigt grinig. Räkna till tio om du blir arg.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder på utmaningar av olika slag. Du måste komma överrens med en besvärlig kund/klient/patient och det krävs en hel del tålamod från din sida. Som tur är har du mycket av den varan just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du ifrågasätter din chefs beslut så kan du räkna med att få en hel del ovett tillbaka. Han/hon är inte på humör och det är lätt att du blir måltavla för hans/hennes ilska. Försök att hålla tungan rätt i munnen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker det är roligt med förändringar så därför trivs du extra bra på jobbet just nu. Det sker en del omorganisation, men det mesta kommer att bli till din fördel. Är du uppmärksam så har du möjlighet till ett bättre jobb.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du kan upplevas som lite grinig just nu och det gör att en del av dina kollegor undviker dig. Ditt dåliga humör beror på att du blivit orättvist behandlad av en chef, men tyvärr är det inget som du kan göra något åt.

 

Jungfru 23/8-22/9

När du blir anklagad så går du in i försvarsställning oavsett vad det gäller. Du har svårt att ta kritik, hur väl befogad den än är. Det här är ett problem som du bör jobba på att komma till rätta med.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta initiativ även om det är svårt. Du är ingen naturlig ledare, men dina arbetskamrater respekterar dig och därför så lyssnar de när du öppnar munnen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det ligger en hel del oro i ditt tecken just nu och det mesta berör ditt privatliv. Det verkar som om en person påverkar dig mer än du vill erkänna, ens för dig själv. Du lyser upp varje gång du ser honom/henne.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen har du svårt att hinna med de uppgifter som din chef lägger på dig. Du försöker att påpeka det ohållbara i situationen, men tyvärr så lyssnar han/hon inte på dina argument.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugnare än du väntat dig och det gör att du blir på gott humör. Äntligen så kan du slappna av och njuta av ditt arbete som du faktiskt trivs med i de allra flesta fall. En kollega är extra snäll mot dig just nu.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir både längre och jobbigare än du trodde att den skulle bli. Ett fel på jobbet uppstår och det är bara du och dina kollegor som kan rätta till det. Ibland måste man ställa upp för teamet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara rätt så sur på morgonen och det gör att dina kollegor undviker dig innan morgonfikat. Försök att kliva upp lite tidigare så du hinner vakna och äta frukost innan du börjar arbeta.

Annons