Torsdag 26/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen fattar du ett beslut som berör ditt privatliv. Det här är något som växt fram under en längre tid och det är något som du säker på att du vill göra. Räkna med en del starka reaktioner från omgivningen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är mycket bra på att ta egna initiativ, men även på att jobba i grupp just nu. Vanligtvis är inte Oxens tecken så flexibelt, men påverkan från Jupiter gör dig enklare att ha att göra med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du äntligen som du vill i ett visst sammanhang. Du har stött och blött den här frågan under en lång tid, men det har inte lett någon vart. Nu sker en förändring i toppskiktet på jobbet och då kan du äntligen ta upp din hjärtefråga på nytt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen får du mycket att göra och det leder till att du blir mer stressad än du behöver vara. Tänk på att du inte kan göra mer än ditt bästa och att din chef är den person som måste hjälpa dig om du kör fast.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen blir du både arg, smickrad och överraskad. På jobbet får du komplimanger av en person som du trodde ogillade dig och det gör dig både förvånad och glad. Hemma lyckas din partner reta upp dig ordentligt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga visa känslor. Du stänger ofta in dina tankar inom dig på jobbet eftersom du vill vara professionell, tyvärr kan det leda till att bägaren rinner över mellan varven och du blir väldigt arg.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen hamnar du mellan två starka viljor och det gör att du känner dig osäker. Du gillar inte att behöva välja sida oavsett om det gäller kollegor som bråkar eller dina vänner. Du fördrar att vara neutral.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen kan du hamna i bråk över en arbetsuppgift som du gärna vill ha, men som en kollega också fiskar efter. Ska du få den här uppgiften måste du bevisa för din chef att du är bättre än din kollega.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska lugn, om du bara undviker att retas med folk. Du har en tendens att bli rätt så spydig när du är uttråkad och då startar du konflikter bara för att få något att hända.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir jobbig, men lärorik. Du får testa lite nya saker på jobbet och det är inte alls så enkelt som du trodde att det skulle vara. Det blir en utmaning som passar både dig och din kollega bra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu funderar du på en rad olika investeringar. Din partner tycker att du borde lugna ned lite när det gäller utgifter, medan du själv tycker att den här typen av investeringar betalar sig själva.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu kan du vara lite väl envis för ditt eget bästa. Du har svårt att acceptera att du gör fel mellan varven och det irriterar en kollega väldigt mycket. Var lite mer ödmjuk så kommer det att gå bättre.

Annons