Fredag 27/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen satsar du på att överraska din partner. Det är inte så ofta som du får möjlighet att göra honom/henne riktigt glad, men idag har du både tid och idéer. Kvällen kan bli riktigt romantisk.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är tröttare än du vill medge idag. Veckan har varit intensiv och fredagen blir både påfrestande och rolig på samma gång. Du har massor som du måste avsluta inför helgen, men det mesta är roliga uppgifter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på riktigt gott humör idag. Dina kollegor får njuta av ditt goda humör och din förmåga att få alla att må bra. En vän till familjen känner sig ensam och vill att hör av dig lite mer än du gör just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen får du möjlighet att imponera på en kollega som du beundrar mycket. Du har talanger inom ett område där din kollega helt saknar erfarenhet. Det blir en rolig och omväxlande dag.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Din förmåga att argumentera är legendarisk, men tyvärr har du svårt att se när det är dags att släppa ett ämne och gå vidare. Ibland tjatar du ihjäl dina kollegor. Försök att inse vart gränsen går.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att övertyga en vän om att han/hon faktiskt bör följa din linje istället för den bana som han/hon planerat från början. Här hjälper inte bara logiska argument. Du måste få fram den emotionella biten också.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska kort eftersom du har hunnit med bra tidigare i veckan. Det blir en skön dag som handlar mer om att avsluta inför helgen än att påbörja något nytt. Kvällen kan bli trevlig om du orkar umgås med dina vänner.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lite svårt att komma i arbetsrytmen igen. Du är trött. Både på mornarna och på kvällarna. Kanske borde du försöka att äta lite vitaminer så du blir piggare. Passa på att vila i helgen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir bra om du bara kommer upp ur sängen i tid. Det finns en risk för en sen start och då blir hela dagen sen. Glöm det där med att snoza, att gå upp när väckarklockan ringer är det bästa knepet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att hinna med allt som du planerat den här dagen. Du blir lätt överentusiastisk när du ska lägga upp ditt arbete och då glömmer att räkna med allt runt omkring jobb. Du räknar bara effektiv tid.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du får igenom din vilja i många fall och du känner dig nöjd med ditt sätt att hantera både konflikter och arbetsfördelning. På kvällen är du trött och vill bara slöa framför tv.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att vara så effektiv som du skulle behöva idag. Du känner dig disträ och dina tankar vandrar gärna iväg från det du håller på med. Månens inflytande gör dig lite drömmande.

Annons