Lördag 28/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tvingas att vara lite mer effektiv än du planerat från början. Du tänkte att den lördagen skulle vara en mjukstart inför höstens alla projekt, men du har inte tagit med tvingande omständigheter i beräkningarna.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lugn och rätt så sen. Det verkar vara så att du antingen är bortbjuden i helgen eller att du har vänner över på middag. Just nu är du väldigt social och du blir verkligen kvällens stjärna.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du ställning mot en vän och det kan bli en rätt så allvarlig konflikt. Ni två har en tendens att ofta råka i luven på varandra, men det är sällan så blodigt som det är just nu.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om vila och ta det lugnt. Tillåter vädret ska du försöka komma ut lite i friska luften. Det är sällan som du har möjlighet att strosa i naturen så länge som du vill utan några krav.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och underhållande lördag. Du verkar främst umgås med dina vänner snarare än med din familj. Genom att bjuda på dig själv gör du dig väldigt populär just nu. Din charm är oemotståndlig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker att visa din partner hur mycket du bryr dig om honom/henne. Din vilja att göra din älskade glad är mer övertygande än de handlingar som du utför. Din partner uppskattar dina försök.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir lugnare än du skulle önska, men det är bra eftersom du är både fysiskt och psykiskt slut efter en lång vecka. Unna dig en rejäl sovmorgon. Du kan ta det lugnt hela dagen om du vill.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är en bra dag att göra sådant som du inte hinner med i veckan. Det kan vara städning, matlagning eller att uppdatera din vänkrets om det senaste som har hänt. Du skulle må bra av lite smaskigt skvaller.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Just nu lyssnar du bara till en person när det kommer till goda råd. Alla andra bra tips rinner av dig som vatten på en gås. Försök att inte lägga hela din tillit till en enda person. Fördela gracerna lite.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att göra din partner upprörd just nu. Ditt sätt att hantera problemen i er relation är inte särskilt finkänsligt. Ibland beter du dig verkligen som den get du är. Var lite mer smidig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du flera bra initiativ och det ger dig möjlighet att påbörja ett projekt hemma som du trodde att du skulle behöva skjuta upp till i senare i höst. Kvällen blir lugna och harmonisk.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar m att visa att du faktiskt kan lyssna på andra personer än dig själv. Fråga hur din vän mår, och lyssna på vilket svar han/hon kommer med. Ibland är allt som behövs lite uppmärksamhet.

Annons