Måndag 30/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen blir det inte som du tänkt dig på jobbet. Du har en strategi lagd för hela dagen, men den går åt skogen redan på morgonen och du måste börja om från början igen. Det gäller att inte ge upp.

 

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen är det viktigt att du är uppmärksam på en kollegas beteende. Hon/han mår inte bra och risken är stor att han/hon blir sämre under dagen utan att inse det själv. Uppmuntra din kollega till att gå hem.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Din flexibilitet är väldigt stor just nu och du har inga problem med att byta vare sig arbetsuppgifter eller kollegor så länge ingen rör din lön. Dina chefer är tacksamma för din positiva inställning.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker mycket på det förflutna. Att det har blivit så aktuellt beror på att du nyligen stött på en person som du inte har sett på länge. Tänk på att du inte kan ändra det som varit, bara se framåt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du möjlighet till att vara både produktiv och sällskaplig på samma gång. Du paras ihop med en person som du finner direkt och det blir en mycket bra dag. Kvällen handlar om att vila.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du ser att du måste förändra något i din vardag för att få tiderna att gå ihop. Det kan vara ett träningspass, hämtning eller lämning på dagis eller en hobby som måste flytta på sig.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu är du inne i en period då sällskap är viktigt för dig. Du gillar varken att arbeta ensam eller vara ensam efter jobbet. Ditt behov av närhet kan bli påfrestande för personer som inte känner dig så väl.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att få de flesta personer att respektera dig. Oftast är du rättvis och trevlig, i alla fal när det gäller dina vänner. På jobbet blir det lätt att du har favoriter utan att du tänker på det.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Du får ett brev eller ett mail som gör dig arg idag. Du anser att om någon har problem med dig så ska han eller hon ta det öga mot öga och inte skicka det via etern. Tänk på att alla inte är lika modiga som du är.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du tag i de problem som först och främst rör ditt arbete. Du har en hel del att städa upp efter semestrar och sommarvikarier. Nu gäller det att du behåller ditt tålamod även om det blir rörigt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att bli arg för minsta lilla idag och det kan skapa en oro på jobbet. Försök att bemästra dina känslor bättre trots att den kan vara svårt med tanke på Uranus position.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir så där lagom stökig som måndagar brukar bli. Du har en del att göra, men inte mer än att du hinner med innan du ska gå hem. Kontrollera att du inte glömt något väsentligt innan du lämnar din arbetsplats idag.

Annons