Söndag 29/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn söndag. Du umgås med dina vänner eller med din partner. Den här dagen handlar mer om att slappa och ta det lugnt än om att aktivera sig. Njuta av den här dagen.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att befinna dig på fel plats vid fel tillfälle. Hur du än försöker så lyckas du inte hela vägen fram. Dagen blir inte som du tänkt dig, men du lär dig i alla fall av dina misstag.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Det sägs att det är tillfället som gör tjuven, och idag stämmer det på dig. Du ångrar ett löfte som du gett så när tillfället uppenbarar sig att slippa undan så kan du inte motstå frestelsen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen passar du på att fixa lite hemma. Du tycker det är viktigt att det är ordning och reda hemma så att du kan slappna av utan dåligt samvete. Det blir en lagom arbetsam dag för din del.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Det verkar som du planerar att ändra dina vanor lite. Det kan vara att äta nyttigare, börja motionera eller helt enkelt att sluta med en ovana som rökning eller godis. Du behöver en motivationsplan om du ska lyckas.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen tar du tag i del projekt hemma till partners stora glädje. Oftast så jobbar du så hårt i veckorna att du är för trött för att avsluta något av alla projekt som du påbörjat under helgerna.

 

Vågen 23/9-22/10

Visa din partner hur mycket du älskar honom/henne idag. Venus gör det lättare än vanligt för dig att visa dina känslor så passa på att utnyttja det är tillfället för att göra vardagen lite mer romantisk.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen tar du det väldigt lugnt. Du vet att det kommer att bli en jobbig vecka så du passar på att ladda batterierna i förebyggande syfte. En vän har en hemlighet som han vill dela med dig.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Under dagen kan du komma att få problem om du måste fatta beslut. Du är ovanligt velig just nu så risken är stor att du inte vet vad du ska prioritera, Fråga en vän om råd. Du kan behöva en andra åsikt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt idag och umgås med familjen. På veckorna är det så mycket som ska hinnas med så det är sällan du kan ta dig tid att bara vara tillsammans med dem du älskar utan att åka någonstrans.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du dig tid att undersöka ett rykte som du hört. Normalt sett brukar du inte fästa så stor vikt vid den här typen av skvaller, men idag kan du inte låta bli att undra om det finns lite sanning i det du hört.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lagom produktiv. Du hinner med en hel del utan att för den skull stressa allt för mycket. En vän ber om hjälp  och du känner dig tveksam. Du tycker att han/hon kunde göra det här själv.

Annons