Tisdag 31/8

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjlighet att ta igen lite av den tid som du förlorade idag. Försök att vara effektiv och undvik småprat med dina kollegor. Ibland har du så trevligt att du glömmer att arbeta.

 

Oxen 20/4-20/5

Inget kan stressa på dig idag och det beror på att du känner dig lite hängig. När du mår så här går du i en dvala och orkar inte bli upprörd för något. Har du tur blir det inte mer än lite värk i kroppen och allmän matthet.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag använder du dig av din fenomenala övertalningsförmåga för att driva igenom en plan som du har. Tänk att de personer som du övertygar nu kanske blir skeptiska när de får en möjlighet att tänka efter.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen passar du på att röja lite. Det är en enorm oreda och du tycker et är påfrestande att inte hitta något på jobbet. Dina kollegor är tacksamma att du orkar ta tag i röran. Se till att få andra att hjälpa dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är noggrann idag eftersom du vet att om du begår ett enda lite misstag så kan saker gå helt fel och du tvingas göra om allt från början igen. Du är inte särskilt förtjust i dubbelarbete.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du ser till att komma igång tidigt på morgonen. Är du väldigt seg bör du stärka dig med ett antal koppar kaffe. Det är väsentligt att du är skärpt under förmiddagen. Efter lunch blir det lugnare.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig själv på för stort allvar. Försök att ha lite mer distans till ditt eget beteende så kommer du inte blir så irriterad på andra. Just nu jobbar du hårdare än vanligt för att du vill få ett försprång inför hösten

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker det är svårt att bedöma vem du ska lita på och vem du bör vara lite mer försiktig med. Dina vänner respekterar att du har en stor personlig sfär, men ibland kan det vara jobbigt att du inte släpper någon nära.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har en bra samarbetsförmåga just nu och det ska du utnyttja till din fördel. Den här påverkan kommer att hålla i sig ett par, tre veckor så passa på och genomför projekt som kräver samarbete.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lugn personlighet och det gör att fungerar med de flesta som du arbetar tillsammans med. Du är omtyckt och det trivs du med, men du väljer ändå ofta att hålla dig lite på din kant.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du kommer igång tidigt med de projekt som är krävande och det gör att du har hög fokus redan från början. Det finns möjlighet att komma ifrån lite tidigare från jobbet om du skulle vilja det.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Bli inte förvånad om du får flera komplimanger idag. Du har tagit väl hand om dig själv den senaste tiden och det märker både dina vänner och dina arbetskamrater. Sug i dig berömmet.

Annons