Onsdag 1/9

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du det lite lugnt. Du gillar inte att behöva stressa så då föredrar du att bara göra en sak i taget så att det blir ordentligt gjort istället. En vän behöver låna pengar av dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra på ett stillsamt sätt. Du har en del att göra, men du föredrar att inte stressa dig igenom dina uppgifter. Du vill att det ska bli ordentligt gjort från början. En vän vill hjälpa dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du lite uppkäftig och det kan irritera en av dina chefer. Försök att inte gå utanför ramarna för det passande när det gäller den här personen för då kan du få allvarliga problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att blir effektiv när alla andra börjar slappna av och ta det lugnt. När du ser att dina kollegor börjar varva ned så går du upp på högvarv och blir stressas istället.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Dagen börjar i ett lugnt, nästan segt tempo. Du är trött och irriterad så del flesta av dina kollegor ser till att hålla sig undan de första timmarna den här dagen. Efter fika och lunch tinar du upp igen.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du är lojal mot de människor som du anser är lojal mot dig, alla andra kan du utnyttja när det passar dig. Tänk på att skenet kan bedra och att du faktiskt inte så god människokännare som du tror dig vara.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du en hel del egna initiativ och det uppskattas av dina kollegor. Det är viktigt att kunna arbeta självständigt utan att för den sakens skull helt gå utanför ramarna för arbetsuppgiften.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och du hinner med både en del större uppgifter och en hel del plock. Du börjar bona in dig på jobbet igen och det tycker du känns skönt. Du trivs bäst om du känner dig hemma på ditt arbete.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Visa medlidande med din kollega som går igenom en tuff period. Visst kan det vara tjatigt att höra samma sak om och om igen, men samtidigt så är ältning det bästa sättet att bearbeta en händelse.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu tar du tag i det som sker omkring dig utan att tveka. Du vill att de händer saker, även om det innebär förändringar för dig. Det har varit lite väl mycket tristess i ditt liv den senaste tiden.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen tar du fram dina sociala talanger och lyckas få en ny person på jobbet att känna sig väldigt välkommen. Du kommer att ha en vän för livet i den här kollegan som kommer att minnas hur snäll du var de första dagarna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte arg på din vän för att han säger emot dig. Er konflikt är ganska självklar eftersom ni upplever saker på olika sätt. Det är bara att acceptera att även lika personer kan vara väldigt olika ibland.

Annons