Torsdag 2/9

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig torsdag. Du jobbar mycket med rutinuppdrag och du får väldigt lite tid över för dig själv. Kvällen ägnar du åt något som du älskar att göra. Det kan vara träning eller en hobby.

 

Oxen 20/4-20/5

En kollega har börjat utmana dig och det gillar du inte. Han/hon tycker det är bra att hålla sig skärpt genom att ständigt utmana sina kollegor. Du tycker han/hon är påfrestande och konstig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra. Du har en massa saker som du har påbörjat och nu är det dags att avsluta dem innan det blir helg. Det blir en intensiv och produktiv dag där du jobbar på i ett högt tempo.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har lite svårt att komma ur sängen idag och den här segheten håll i sig nästan hela dagen. Tänk på att det kan komma et par bakslag efter sommarvilan och idag är det en bakslagsdag.

 

Lejonet 23/7-22/8

Annons

Du accepterar inte vad din chef säger utan går högre upp för att få hans/hennes omdöme ifrågasatt. Det är inte det smartaste du kan göra eftersom det får dig att framstå som skvallrig och illojal.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen passar du på att snoka runt lite efter information. Du gillar att ligga steget före och du avskyr att bli överraskad på jobbet. Dina sociala talanger hjälper dig att få fram det du vill.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska lång eftersom du riskerar att få jobba över. Du har halkat efter med uppgifter som inte kan halka efter och då är det bara att bita i det sura äpplet och stanna kvar, även om du har planer för kvällen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att försvara en illa omtyckt kollega. Du har insett att den här personen är till stor del missförstådd, men han/hon är också rätt så arrogant. Nu gör du honom/henne en stor tjänst.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du väljer att ignorera en kollega som du inte kommer överrens med och det kan leda till problem eftersom du är i en situation där du måste samarbeta. Försök att ha överseende med din kollegas beteende.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du goda chanser att vinna en persons förtroende, men då gäller det också att du inte säger något till någon. Att hålla tyst är a och o i vänskap och det måste du bevisa att du kan.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra på ett krävande sätt. Du måste jobba hårt hela dagen för att hinna med, men resultatet gör både dig och din chef stolt. Du vet att all tid du lägger ned på jobbet just nu kommer du att ha igen vid ett senare tillfälle.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Att tala är silver och lyssna är guld. Tänk på det idag. Du har kanske en massa frågor, men de kommer att besvara sig själva om du inte är allt för ivrig. En vän hör av sig om en fest.

Annons