Fredag 3/9

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du visa att du kan mer än din kollega tror. För dig är det viktigt just nu att vara arbetsam eftersom du strävar efter ett högre mål. En vän fäller en ganska osmidig kommentar.

 

Oxen 20/4-20/5

Du behöver lugn och ro om du ska hinna med allt som du vill göra. Det finns få personer som irriterar dig så som kollegor som pratar hela tiden och inte respekterar ditt behov av tystnad.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar ganska abrupt. Det uppstår problem på jobbet på morgonen och det blir din sak att reda ut dem. Som du var är du bra på att organisera dig vilket gör att du snabbt hittar lösningen på problemen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir rolig. Du umgås med dina kollegor och det kan uppstå en liten flirt mellan dig och en arbetskamrat. Du gillar spänningen som blir mellan er två. Kvällen ser lugn och skön ut.

 

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det verkar som du antingen ska ut eller är bortbjuden ikväll. Du försöker smita tidigare från jobbet och det skapar irritation hos dina kollegor. Du måste vara diplomatisk och lova att du kan stanna kvar en annan gång.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu har du svårt att ta tag i all oreda som uppstått efter sommaren. Du ägnar dig hellre åt att planera framtiden än att fokusera på nuet. Kvällen blir trevlig, du träffar nya människor.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på inspiration av många olika slag. Du träffar kollegor som får dig att skratta och dagen går väldigt fort. En vän vill gärna träffa dig eftersom det var ett bra tag sedan ni sågs.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har huvudet på skaft idag och det hjälper dig när du ska lösa rätt så komplicerade problem på jobbet. En kollega beundrar din snabbtänkthet och ditt sätt att agera utan att vara rädd.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir överraskande lugn. Du trådde att du skulle ha mer att göra idag än du har och därför känner du dig på gränsen till rastlös innan dagen är slut. Kvällen blir trevlig. Du umgås med vänner eller familjen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att bestämma dig för vad du vill göra. Du har en del olika alternativ att överväga. Ta det lugnt och fatta inga beslut som du inte har tänkt igenom nog. Du behöver få god tid på dig att tänka.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir tuff. En tråkig nyhet förstör en stor del av den här fredagen. Du vet inte riktigt hur du ska hantera problemet. Fråga en vän om råd. Hon kanske kan se situationen lite mer objektivt.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen avslutas betydligt bättre än den började. Stjärnorna varnar för att du är ovanligt seg på mornarna just nu så det kan mycket väl hända att du kommer försent till ett viktigt möte om det är lagt på morgonen

Annons