Lördag 4/9

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir bra, du umgås med din partner och ni får möjlighet att diskutera framtiden. Det fattas inga avgörande beslut idag, men dagen diskussioner så ett frö till framtida beslut. Kvällen blir lugn.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen har du chansen att göra någon glad med din omtänksamhet och ditt varma hjärta. Du har Venus i ett bra förhållande till ditt tecken och det ger dig en stark utstrålning och gör dig harmonisk.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen är som gjord för utomhusaktiviteter avsett väder. Du behöver frisk luft och en rejäl distans från jobbet. Den senaste tiden har det varit alldeles för mycket arbete och för lite fritid i ditt liv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lagom aktiv. Särskilt för Kräftor född i mitten av tecknet. Mars position ger dig energi, men den blir inte så aggressiv som den kan bli i vissa fall. En vän till familjen kommer med roliga nyheter.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen umgås du med familjen. Det verkar som om någon fyller år eller så är det något annat som firas idag. Du tycker det är roligt när alla nära och kära samlas. Då får du verkligen rå om dem du älskar.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på säkra kort idag och det bra eftersom du inte har turen på din sida. Undvik spel och vadslagningar om du vill förlora. Ett råd från en släkting kan bli lönande i längden.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga beslut idag och det är för att du vet att du är inne i en period då du ser negativt på det mesta och det kan påverka de beslut som du fattar. Du beter dig väldigt förnuftigt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomi står i fokus jus nu och det är viktigt att du försöker att tänka dig för innan du handlar något. Ställ dig frågan om det här är något som du verkligen behöver eller om det är något som du kan tänka dig att avstå ifrån.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn och skön, du njuter av att ta det lugnt och inte fundera så mycket. En kompis kommer med lite olika uppslag för dagen och du låter dig gärna övertygas att hänga med ut på lite äventyr.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Familjen är det som styr ditt liv just. Det mesta du gör och säger fokuserar kring dina närmaste. Som utomstående kan du upplevas som en aningen enkelriktad, men det här är en övergående influens.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att sig tid till familjen. Hur många olika projekt som du än har löpandes så är det bra om du verkligen unnar dig kvalitetstid som du spenderar med dina allra närmaste.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördage4n blir ovanligt slö. Det verkar som du antingen är trött efter en sen fredag eller så är du utmattad efter en tuff veckor på jobbet. Det är inget fel att ligga på sofflocket och läsa en tidning mellan varven.

Annons