Söndag 5/9

18 aug, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Det ligger en förändring i luften och det tycker du är bra. Du har länge haft tråkigt på dagarna och nu ser du fram emot lite mer utmaning som du kan sätta tänderna i. Din partner känner sig orolig över framtiden.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen fokuseras kring familjen. Du umgås med dina närmaste och du njuter av att ha nära och kära omkring dig. En vän vill att du tar dig tid och träffar honom/henne ensam. Ni behöver uppdatera ert skvaller.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att vara i vägen idag och det kan ställa till bekymmer. Försök att hitt något som du vill pyssla med och håll dig till det istället för att lägga dig i vad alla andra gör. Ett kort eller sms muntrar upp dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hinna med allt som du planerat och det gör att du måste stressa. Tänk på att du behöver lite lugn och ro på helgerna. Din förmåga att fylla din almanacka är väl känd bland dina vänner.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det verkar som du får en gåva eller en present av något slag idag. Det blir en glad överraskning som värmer den här trista september söndagen. Umgås du med barn idag så kan det blir både irritation och skratt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Solen ger ditt tecken energi och få dig att må bra. Du är mycket framtidsorienterad och du pratar gärna om dina drömmar med din partner. Är du singel så är det dina vänner som får lyssna på dina visioner.

 

Vågen 23/9-22/10

Just nu påverkas du mycket av vatten och det det gör dig emotionell än vanligt. Du lyssnar gärna på dina vänner när de ältar sin problem. Deras trassel gör att din egen värld framstår som enkel.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en fartfull söndag. Det ser ut som du arbetar, men det kan lika väl röra sig om arbete hemma som på jobbet. Försök att hålla ett lagom tempo hela dagen. Undvik att gå ut för hårt för då blir du snabbt trött.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen tar du sig i kragen och fixar något som länge vasrit trasig. Du känner dig nöjd med din insats och kan med gott samvete ägna resten av dagen till att ta det lugnt. På kvällen passar du på att träffa en vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Har du en relation kan det var problem emellan er. Det verkar som om er kommunikation inte fungerar särskilt bra. Om du inte kan prata med din partner så kan du alltid vända dig till en nära vän istället.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir trevlig. Du umgås med dina vänner och du njuter av att slippa jobba. Ett projekt på hemmaplan har halkat efter och det finns stor risk att du aldrig blir klar med det om du inte sätter fart.

Annons