Bekymrade Fiskar

02 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det har varit många frågor om Fisken de senaste dagarna. Fisken kommer att få mer utmaningar på jobbet under hösten. Det kan vara att du söker ett nytt arbete, eller att du försöker förändra de arbetsuppgifter idag. Våren 2010 handlade om att knyta kontakter och hitta sin plats, hösten handlar om att ta sig an de utmaningar som dyker upp. När det gäller romantik så är september en bra månad att möta någon att tycka om.

När det gäller Vädurar och Fiskar är det en av de mindre lyckade kombinationerna i astrologin. Ni är omaka på ett sätt som är svårt att överbygga, försök att hitta ett mer stabilt tecken som Oxe, Stenbock eller Jungfru.

Till den kärlekskranka Vågen kan jag säga att Vädurar och Vågar passar bra tillsammans. Kan du fånga din Vädur så kommer du få uppleva något extra.

När det gäller horoskopen i tidningen så bygger det bara på solhoroskop, dvs det tecken din sol står i när du föds. Ett personligt horoskop består av många fler komponenter och därför kan det ibland vara svårt att känna igen sig i sitt soltecken. Många påverkas nästa lika mycket av sin asc som av sitt soltecken så därför bör man ta reda på vilken asc man har om man är nyfiken på astrologi.

😉

Annons