Måndag 6/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du till en lögn för att inte hamna i knipa. Vanligtvis föraktar du personer som inte vågar stå för vad de tycker och tänker, men idag så väljer du själv en enkel utväg.

 

Oxen 20/4-20/5

På arbetet råder högt tempo och det gäller att du ser till att sova ordentligt om du ska orka med. Just nu finns det en risk att går och lägger dig alldeles för sent. Du orkar du inte med mer än det nödvändigaste.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du möjlighet att förändra och påverka din situation på jobbet. Det här är en unik möjlighet så försitt den inte. Det gäller att vara aktiv och visa att du vill vara med och bestämma.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen har du flera möjligheter att visa din vän hur mycket du bryr dig om honom henne. Det enda du bör undvika just nu är att pressa din partner på hur er gemensamma framtid ser ut. Det är han/hon inte redo för ännu.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du övertyga en arbetskamrat om något som har med jobbet att göra. Det blir ingen lätt övertalningsprocess eftersom din arbetskamrat är både envis och egensinnig.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt idag. Mycket handlar om att agera vid rätt tidpunkt så du bidar din tid. En vän har en del åsikter om ditt uppförande mot en gemensam bekant. Du tycker att du har uppfört dig korrekt.

 

Vågen 23/9-22/10

Ekonomin står i fokus idag. Det är mycket utgifter just nu så det gäller att hitta saker som du kan spara in på. En vän ger dig några värdefulla och konkreta tips på hur du ska lyckas med dina mål.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen tar du till hel din charm för att driva igenom din vilja. Det var länge sedan som du var så vältalig och så oemotståndlig som du är idag. En kollega har svårt för dig och undviker dig så gott han/hon kan.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får för dig att någon pratar om dig bakom din rygg och det gör dig arg. Du har inga bevis, mer än lösa rykten så du kan inte konfrontera personen i fråga och det försämrar ditt humör ännu mer.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att städa upp oredan som en kollega lämnat efter sig. Du blir irriterad eftersom du anser att det inte är ditt jobb, samtidigt så vet du att du måste göra det annars blir du som får lida.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig mer rastlös än vanligt. För att trivas så behöver du en förändring i ditt liv och den kommer du inte att hitta just nu. Försök att se de som är bra med de små sakerna i tillvaron.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir bra om du är försiktig med att göra dömande uttalande. Du har en påverkan på ditt tecken från Merkurius och det gör att du lätt säger fel saker vid fel tidpunkt.

Annons