Tisdag 7/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir lugn. Du njuter av att umgås med dina arbetskamrater utan att det är allt för stressig. Det blir en trevlig och lagom produktiv dag för din del. Ett rykte kan ställa till en del besvär.

 

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen så måste du jobba hårt eftersom det dyker upp en hel del arbetsrelaterade problem. Tack vare din snabbtänkthet och din positiva inställning klarar du av den här dagen bra.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker att dra förhastade slutsatser idag och det är bra. Det är bättre att vänta och se hur det hela utvecklar sig än att lägga sig i något som du inte har med att göra. En vän till familjen behöver ditt stöd.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period som handlar mycket om den närmaste familjen. Det verkar som du försöker förändra ditt boende, det kan vara att du letar ett större hem eller att du vill flytta ihop/isär med någon.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Arbetet betyder mycket för dig. Det är den oas där du är fri från hemmets alla komplikationer. Privat verkar ditt liv vara väldigt kaotiskt just nu, men på arbetet får du lugn och ro. Du jobbar gärna över.

 

Jungfru 23/8-22/9

Det är en besvärlig, utmanande och intressant period som du går till mötes. En större förändring på arbetet gör dig osäker på din position. Så länge du är lika kompetent som du brukar vara så har du inget att oroa dig för.

 

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir både överraskande, rolig, och jättejobbig på samma gång. Du får en utmaning av en av dina chefer. Från början går allt enkelt, men efter ett tag så inser du vidden av den uppgift du fått.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin fortsätter att vara lite skakig. Det är som om du inte riktigt kan bestämma dig för hur du ska lägga upp dina finanser. Du har en tendens att överspendera just nu och det hjälper knappast upp din ekonomi.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen tar du tag i en hel del utmanande uppgifter på jobbet. Ditt horoskop visar på att du är ovanligt driven just och att du faktiskt klarar av saker som förut förorsakade dig problem.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu beter du dig som ett bortskämt barn som är van att få som han/hon vill. Försök att vara mer ödmjuk. Ibland måste man kompromissa även om saker som ligger en nära om hjärtat och idag är en sådan dag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra om du bara kommer över de misstag som du gör och går vidare utan att bli irriterad. Det är bara att inse att inte ens du är perfekt och att misstag är något som du inte kommer undan.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad på din partner för att han/hon är så mesig. Du ligger i en konflikt med en granne eller en bekant, men din partner försöker låtsas att allt är bra fast osämjan sjuder under ytan.

Annons