Onsdag 8/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen arbetar du på i ett ovanligt högt tempo. Du har mycket att göra på jobbet och du vill visa att du faktiskt pallar för trycket. En kollega faller för din charm och kommer till din undsättning.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att bli väldigt engagerad oavsett om det gäller arbetet eller ett privat intresse. När saker går fel blir du väldigt besviken. Försök att hålla lite distans till det du gör. Du måste inse att jobbet bara är en del av ditt liv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag har du användning av din förmåga att kunna prata dig ur vilken knipa som helst. Du råkar i trubbel på grund av en kollegas vårdslöshet och nu är det upp till dig att rädda situationen.

 

Kräftan 21/6-22/7

Venus förstärker din naturliga charm och gör dig ännu mer social än vanligt. Det blir en bra dag då du hinner med både arbete och umgänge. För dig är det viktigt med ett jobb där du kan umgås med människor som du respekterar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intensiv från morgon till kväll. Saturnus varnar för personliga komplikationer som har med familjen att göra. Försök att inte vara dömande även om det kan vara svårt ibland. Stötta din vän som går igenom en jobbig period.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra. Du känner dig ovanligt kreativ och det använder du dig av i ditt arbete. En kollega blir väldigt imponerad av din fantasi och din träffsäkerhet. Själv njuter du av allt beröm som du får.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du tag i en del mindre uppgifter som du skjutit upp på grund av tidsbrist. Du inser att även små uppgifter tar tid, särskilt om de är många. Nästa gång tänker du göra dem på en gång.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Tänkt på att avsluta det du påbörjat innan du fortsätter med nästa projekt. Just nu är du inne i en period då din förmåga att bolla med många bollar i luften samtidigt är nedsatt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att jobba på i ett högt tempo. Du har ovanligt mycket att göra och det gäller att du lyckas behålla kontrollen. En vän till familjen vill överraska dig med en omtumlande nyhet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Håll ett öga på mailen och posten idag. En inbjudan av något slag är på väg hem till dig och det kan bli något som du ser fram emot. Dagen börjar och slutar riktigt bra för din del. Det blir en avslappnande kväll.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker att gottgöra någon för ett misstag som du gjort med som han/hon får ta ansvar för. Du vet att du borde ta på dig skulden, men samtidigt så tycker du att du att du ändå har gottgjort din vän.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du lite retlig. Mars befinner sig i en position som påverkar ditt humör negativt. Mars innehåller en massa aggressivitet, särskilt i den här positionen och det gör att du lätt blir arg

Annons