Torsdag 9/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du en förfrågan om en annorlunda uppgift och du känner dig väldigt osäker på vilken respons du ska ge förslaget. Du måste fundera igenom dina känslor ordentligt. Det här handlar bara om dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har fallit in i vardagslunken igen och det är bra. Genom att lägga upp arbetet enligt ett visst schema så har du koll på det mesta. Du är väldigt organiserad när du sätter den sidan till.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar alldeles för sent. Oavsett om du är i tid till arbetet eller inte så har du svårt att komma igång. Du är inne i en period då du sover alldeles för lite och jobbar alldeles för mycket. Försök varva ned på kvällarna.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte någonting just nu och det märks på ditt sätt att utför ditt arbete. Vanligtvis är du både fantasifull och noggrann, men idag så slarvar du med det mesta och din chef blir besviken på dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du tag i en hel del tråkiga arbetsuppgifter som ingen annan vill ta tag i. Ibland kan du vara väldigt snäll mot dina kollegor. När du är på det här humöret är du uppskattad av alla i din närhet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Du vill komma ikapp allt som du ligger efter från tidigare i veckan och helst vill du hinna med lite extra så att du får en kortare dag i morgon.

 

Vågen 23/9-22/10

Familjen betyder mycket för dig. Om du får välja så tillbringar du din fritid hemma tillsammans med dina nära och kära hellre än att du har en hobby som tar upp den lilla tid du har då du är ledig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var försiktig med vad du säger till dina jobbarkompisar. Du kan lätt bli ironisk och då sårar du dina kollegor i onödan. Även om du tycker att en arbetskamrat uppför sig korkat så behöver du inte tala om det för honom/henne.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du ta ställning till ett svårknäckt problem. Det handlar om hur du ska genomföra en idé som du har från pappret till verkligheten. Det blir betydligt mer komplicerat än du föreställt dig.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Var inte allt för säker på dig själv. Det kan visa sig att du har väldigt fel i en viss fråga och då måste du be om ursäkt, hur jobbigt det än känns. En vän vill att du ställer upp och hjälper till med ett projekt av något slag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du hinner med mer än du tänkt dig och det gör att du får tid över för att starta ett par nya projekt som du länge velat komma igång med. Du gillar att ha fullt upp på jobbet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om du inte har så högt tempo som du tänkt dig. Det verkar som du drar på någon seglivad infektion. Du orkar inte så mycket som du brukar. Försök att vila extra mycket på kvällarna.

Annons