Lördag 11/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du har otur på lördagen eftersom något som du testar inte går som du tänkt dig. Tänk på att stjärnorna varnar för att du har marginalen på fel sida och att du just nu har lätt för att misslyckas.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att vara social och trevlig. Undvik att smågräla med en släkting som annars har en förmåga att reta upp dig. Genom att ta det lugnt och ha tålamod så kan du ta dig igenom den här dagen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fatta förnuftiga beslut. Du har en förmåga att tänka rätt med att göra fel just nu. Pluto påverkar ditt tecken och gör att det blir svårt att förutsäga vad som ska hända. Du tenderar att reagera tvärtom emot vad du brukar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen kan ett allvarligt samtalsämne komma upp. Det är viktigt att du inte struntar i den här diskussionen utan tar din vän/partner på allvar. Han/hon behöver känna att du finns där för honom/henne.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att säga nej till en vän som ständigt söker upp dig för att få hjälp. Tänk på att du egentligen inte gör din vän en tjänst, utan snarare tvärtom när du alltid finns där för att ta redo på det kaos som han/hon ställt till med.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du besked i en fråga som du oroat dig över. Svaret blir inte det du hoppats på, men du slipper i varje fall att ha ångest över att inget veta. Ibland är vilket besked som helst bättre än ovisshet.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du mod till dig och gör något som du inte skulle ha vågat för några veckor sedan. Mars får dig att tänja lite extra på reglerna och ger dig den styrka som du behöver för att våga.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen tar du det lugnt och passar på att vila upp dig ordentligt. Det har varit en tuff vecka och du kan verkligen behöva lite lugn och ro. En släkting hör av sig med en påminnelse om något som du glömt bort.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen får du möjlighet att testa dina kunskaper inom ett visst område. Det blir en rolig och annorlunda upplevelse. En vän vill att du följer med ut på kvällen. Frågan är om du orkar med ännu en sen kväll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara nog så envis när du sätter den sidan till och det gör du idag. Utan att egentligen ha någon anledning så fortsätter du med att neka en vän en tjänst som han/hon verkligen behöver.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad eftersom saker inte går som du planerat. Du har en mängd olika problem som du måste lösa. Det viktigaste just nu är att du håller tungan rätt i munnen och inte slarvar när du börjar tröttna.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen verkar kretsa kring utomhusaktiviteter. Du umgås med vänner eller med familjen. Det blir en lagom aktiv dag där du får både frisk luft och motion. Kvällen handlar om att visa respekt för andra

Annons