Söndag 12/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt idag. Efter ett par tuffa dagar på jobbet så anser du att du förtjänat rätten att slöa lite. Din partner vill att ni hittar på något tillsammans, medan du föredrar att vara ensam.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir väldigt stillsam. Du njuter av att småpyssla hemma utan att egentligen ha något speciellt projekt. Din partner har en dröm som han/hon vill dela med dig. Ta dig tid att lyssna på din partner.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du möjlighet att vara både förnuftig och lite tokig. Du träffar en vän som du inte sett på länge och tillsammans hittar ni på den ena upptåget efter det andra. Kvällen handlar om att lösa ett ekonomiskt problem.

 

Kräftan 21/6-22/7

Arbetet blir lidande den kommande veckan eftersom du drabbas av ett personligt bakslag som du måste lösa innan du orkar ta itu med jobbet. Tänk på att du har många fina vänner som kan hjälpa dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då du tar det mesta med jämnmod. Det spelar ingen roll vad sker runt omkring dig, du kör ditt race och struntar i vad andra tycker och tänker. Det verkar som din partner är borta mycket just nu.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du lyssnar på goda råd som din vän ger dig, men du bestämmer dig ändå för att följa ditt hjärta. Det här är helt och hållet ditt beslut så du gör klokt att lyssna till vad dina instinkter tala om för dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Ibland kan du vara lite väl försiktig. Genom att inte ta några risker missar du de verkligt stora vinsterna. Fundera igenom vad du vill med ditt liv och vad du är beredd att offra för att komma dit du vill.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara rak och ärlig mot en vän som alltid finns där för dig. Ofta så lindar du in sanningen för att inte såra din vän, men idag så är det bättre med den osminkade sanningen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig tid att lyssna på en granne som känner sig ensam. I vanliga fall så undviker du att umgås allt för intensivt med personer som bor nära dig, men den här grannen har lyckats beröra dig ordentligt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du möjlighet att ändra på vissa rutiner. Det här är egentligen en långsam process så räkna inte med att du märker något på en gång. En kompis har en del uppmuntrande råd att ge dig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det verkar som du tar upp ett gammalt intresse eller hobby igen. Du har ett behov av att få vara ifred eller tillbringa lite tid med en person som inte är din familj. Du behöver distans till vardagen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir lugn och avslappnande. För första gången på länge så känner du dig helt utvilad. Du njuter av att slippa ta ansvar både för dina egna och andras handlingar idag.

Annons