Måndag 13/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en produktiv dag då du ser till att få mycket gjort, både genom att jobba hårt själv och få dina kollegor att slita. Räkna med en diskussion fram emot eftermiddagen. Du måste försvara din ståndpunkt.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen tar du tag i en del bekymmer som du har beträffande en väns kärleksrelation. Du anser att hans/hennes partner inte är bra för din vän, men du vet inte hur du ska kunna säga det till honom/henne.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra. Du har en del saker som måste göras inom vissa tidsramar, men det går bra eftersom du är ovanligt målmedveten. Du vet verkligen hur du ska lägga upp arbetet så du blir effektiv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen påbörjar du en hel del saker och du lägger upp en plan för resten av veckan. Stjärnorna varnar för turbulens på arbetet så veckan kanske inte alls blir som du väntat dig.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen satsar du på att jobba så effektivt som möjligt. När du verkligen lägger manken till så presterar du bättre än de flesta. Tyvärr hindrar din sociala sida dig ofta från att maximera din effektivitet.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du slutar bekymra dig över saker som du ändå inte kan påverka. Genom att hela tiden oroa dig för sådant som ligger utanför din makt att påverka blir du lättretlig och nervös.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen får du en hel del att göra, särskilt under eftermiddagen. Du vinner på att vara utvilad eftersom du behåller fokus på målet lättare. Slarva inte med rasterna och ät ordentligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

En massa olika människor rycker i dig hela tiden för de vill ha din uppmärksamhet. Du känner dig splittrad eftersom du gärna hjälper dina kollegor, samtidigt som du behöver tid för att fokusera dig på ditt eget arbete.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen ägnar du åt att få igång alla projekt som du ska arbeta med den här veckan. Du gillar när arbetsuppgifterna flyter in i varandra och därför kan det ibland vara svårt för dig att få till ett bra avslut.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på en hel det arbete, men också många glada skratt. Du trivs bra med dem du jobbar med och det gör att du kan både vara socialt aktiv och arbetsmässigt effektiv på samma gång.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen får du möjlighet att påbörja ett nytt projekt. Det här är både spännande och nytt så risken är stor att du glömmer bort tiden. En vän eller din partner blir lidande när du blir så här uppslukad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du har en hel del utarmande arbetsuppgifter på jobbet så du trivs bra just nu. För dig är det viktigt att du kan utnyttja både din praktiska och din kreativa sida på arbetet.

Annons