Tisdag 14/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen ser lovande ut. Du hinner med både det du ska på jobbet och något som du lovat att göra efter du slutat. Kvällen blir lugn och skön. Du passar på att vila upp dig ordentligt.

 

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om rutiner. Du jobbar på i dina invanda hjulspår och det är bra eftersom du slipper göra misstag. Just nu är du trött och inte lika uppmärksam som du brukar vara.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du tag i del projekt som har halkat efter sedan flera veckor tillbaka. Det är tråkiga saker som du vanligtvis undviker så länge du kan, men nu går de inte att smita undan längre.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen lovar mycket när det gäller en vänskap. Du har länge känt att er relation är djupare än bara vanlig kamratskap, men du vet inte om du vågar forska vidare i dina känslor. Nu löser allt sig genom att din vän tar initiativet.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra om du undviker saker som kan fresta dig att göra av med pengar. Du har en ganska tajt ekonomi just nu så du har inte råd med impulsköp. Håll dig borta från de mest frestande butikerna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen tar du till dig av den kritik som du får av en kollega. Visst svider det lite, men en sanning är alltid en sanning även om det gör ont. Var glad att din kollega vågade vara ärlig mot dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra även om du hela tiden känner dig lite stressad. Du har en hög ambitionsnivå så det är inte säkert att du hinner med att göra allt som du tänkt dig. En vän har ett roligt förslag på en aktivitet till helgen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte lika målmedveten som du brukar vara och det märks på de resultat som du levererar. Om du ska bli bättre måste du lära dig att fokusera mer och just nu är det inte möjligt. Merkurius placering gör dig lätt att distrahera.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska tråkig. Du har mycket att göra på jobbet, men inget som är överraskande eller särskilt spännande. Det gäller bara att ta sig igenom den här dagen med lugnet i behåll.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du fokuserar dig på det som du måste göra och därför blir resultatet över förväntan. Ditt problem just nu är att hur duktig du än är på ditt arbete så trivs du inte särskilt bra. Du har svårt att bestämma dig för vad du vill göra.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om att bli sams med någon som du lätt kommer på kant med. Det kan vara en släkting, en kollega eller en granne. Du måste anstränga dig om du ska lyckas i det här fallet.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ifrågasätter du nästan allt. Du känner dig irriterad och det beror på att Månen står i en rätt så oharmonisk position i förhållande till ditt tecken. Det påverkar dina känslor starkt.

Annons