Onsdag 15/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du chansen att äntligen visa en person hur mycket du gillar henne/honom. Tänk på att du kan bli väldigt känslosam ibland och det kan vara lite skrämmande för den ovane.

 

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt självsäker just nu och det märks inte minst på det arbete som du utför. Tack vare ditt självförtroende så kan du leverera det lilla extra. Just nu imponerar du på såväl dina kollegor som på dina chefer.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill verkligen få ditt privatliv och din arbetsroll att fungera harmoniskt, men det uppstår ofta problem eftersom du har svårt att få timmarna att räcka till både för jobbet och för fritiden.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen ska du undvika allt som kan ge otur oavsett om det rör sig om att gå under stegar eller låta svarta katter korsa din väg. Risken är hög att du ändå kommer att råka i knipa så se till att ha oddsen på din sida.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara rätt så provocerande när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du är på ett väldigt konstigt humör och ditt temperament går ut över alla i din närhet. Försök att bita ihop lite.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att se problemet som en kollega tycks ha med sina arbetskamrater. Du anser att den här osämjan uppkommer därför att dina kollegor pratar förbi varandra snarare än med varandra. Tyvärr så är inte dina arbetskamrater lika klarsynta som du är.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du mod till dig och ger en person som du beundrar en komplimang. Du blir förvånad över hur glad och smickrad den här personen blir av din uppmärksam. Kanske är er beundran ömsesidig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag handlar det om att vara vaksam och mycket bestämd. Låt ingen köra med dig och tillåt dig att uttrycka din åsikt om du känner starkt för något. Din intuition är ovanligt stark just nu så lyssna till ditt hjärta.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du kan bli rätt så grinig när saker och ting går emot dig. Just nu är ditt tålamod väldigt nedsatt och du reagerar starkt på motgångar. Under dagen får du möjlighet att prova på något nytt och det kan få dig på bättre humör.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du klarar dig bra i ett möte där du egentligen inte har så mycket att tillföra. Tack vare din fantasi och din förmåga att se problemets kärna kan du kompensera din bristande kunskap om ämnet i fråga.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar stora risker just nu, och det beror främst på att du är uttråkad. Du behöver en saftig utmaning att sätta tänderna i. Har du tur så ser dina chefer ditt behov och ger dig den chans du behöver.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra. Du jobbar på och det händer inte så mycket. Onsdagen bjuder mest på trevligt umgänge med arbetskamraterna och en lugn kväll hemma. Du njuter av att gå i säng tidigt.

Annons