Torsdag 16/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du arbetar på dina relationer under torsdagen. Efter sommaren tar det ett tag att återknyta alla kontakter. Det blir en fartfylld dag då du kombinerar nytta med nöje. Tänk på att flirt kan bli allvarligare än du tänkt dig.

 

Oxen 20/4-20/5

Du behöver distans till ditt liv och därför är det bra om du tar en långlunch med en vän så du kan komma ifrån arbetsmiljön lite. Det sker så mycket på ditt jobb just nu att du inte orkar ta till allt på en gång.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Om du tar dig själv på för stort allvar idag kan du få problem. En vän till familjen har tråkiga nyheter. Det kommer ta ett tag innan du smälter dem. Unna dig lite tid för dig själv där du kan vara ensam med dina tankar.

 

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på smittsamt gott humör. Det har varit en lång vecka, men du börjar ana slutet och det gör dig riktigt sprudlande. En kollega vill att ni ska träffas efter jobbet för att umgås lite och skvallra mycket.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att kliva folk på tårna utan att du vet om det. Du förlitar dig på att din charm ska hjälpa dig ur all knipor, men ibland måste du acceptera att det inte blir så lätt utan att du är tvungen att be om ursäkt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Just nu betraktar du främlingar med en viss grad av misstänksamhet. Du har varken plats eller tid för nya personer i ditt liv. Det är oftast vid sådana här tillfällen som man springer på den rätta eller en livslång vän, så håll ögonen öppna.

 

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att säga vad du känner eftersom du inte tror på dig själv. Dagens mål är peppa dig själv till att säga eller göra något som du inte brukar i vanliga fall. Tvinga dig själv att vara modig.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att se konsekvenserna av ditt agerande. Just nu handlar du kortsiktigt och det kommer du att få igen. Försök att vara tänka igenom din situation innan du gör något. Du vinner på att vara eftertänksam.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du ser inga problem idag och det är bra. Du har mycket att göra så det är bra om du är laddad. En vän till dig har en del saker som han hon vill ha hjälp med. Frågan är om du har ork eller tid att stötta din vän.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en bra dag framför dig, även om den kommer att infatta en hel del jobb. Tempot är högt och det gäller att hänga med i svängarna. En kollega har ett förslag på hur ni tillsammans kan effektivisera ert arbete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt arbete som du har. Antingen är din chef väldigt oförstående eller så är du väldigt seg just nu. Det verkar som du inte mår riktigt bra. Se till att komma tidigt i säng ikväll.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar den här torsdagen lite som den kommer och det är nog bra. Om du är öppen för lite av varje så slipper du blir besviken. Kvällen handlar om ömhet och närhet till någon du tycker om.

Annons