Fredag 17/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Du är på gott humör idag och det gör dig mer flirtig och charmig än vanlig. Det blir en rolig dag som kantas av både skämt och skratt. Har du en partner kan din popularitet göra honom/henne svartsjuk.

 

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att bli klar så tidigt som möjligt. Du har en överraskning som du vill dela med din vän och du behöver tid för att hinna bli klar med den. En vän från det förflutna hör plötsligt av sig till dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte särskilt mottaglig för din chef böner om övertid. Idag har du andra planer och du tänker inte låta sjukdomar på jobbet förstöra din kväll. Du är på riktigt festhumör och du kommer få en härlig kväll.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du en del saker att fundera över. Du kommer att bli tvungen att göra ett val, men det blir inte så lätt som du först trodde. Nu gäller det att du planerar långsiktigt och att du tänker rationellt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir underhållande. Du umgås med dina arbetskamrater och ni har riktigt kul ihop. På kvällen blir du tvungen att ta tag i en hel del saker hemma och det drar ned ditt humör rätt så mycket.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir mer intensiv än du kunnat drömma om. Det sker så mycket i ditt liv just nu att du inte hinna fundera över om det här är vad du vill. Ibland måste man ta ett steg tillbaka och ge sig tid att fundera.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att hinna färdigt med de projekt som du påbörjat under veckan. Solen ger ditt tecken lite extra energi och det klan du behöva. Om du känner att du inte hinner med måste du be om hjälp utifrån.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du siktar högt och det gör att du kommer att kunna gå långt om du inte ger upp för lätt. Du är ambitiös av naturen, men inte särskilt tålmodig. Jobba på din envishet så kan du lyckas med det mesta.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra. Du jobbar och du umgås med dina kollegor. Under dagen inser du att det finns en saftig konflikt mellan några av dina arbetskamrater. Det här är ett gräl du bör hålla dig utanför.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen får du möjlighet att göra något riktigt kreativt. Frågan är om du har fantasi nog att leva upp till dina kollegors förväntningar. Månen är blockerad för ditt tecken och det sänker din kreativitet väsentligt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du siktar på att nå dina mål så fort som möjligt, men frågan är om du satt upp en realistisk tidsskala för vad du vill uppnå. Du bör fundera på om du inte satt ribban lite högt den här gången.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om ett förbereda helgen. Du arbetar för att bli klar tidigt så att du kan komma hem och få en riktig myskväll med familjen. Ett samtal på eftermiddagen kan göra dig upprörd.

Annons