Lördag 18/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att ta det lugnt och umgås med familjen. Planerna visar på ett starkt behov av att behålla dina nära och kära tätt omkring dig. Du vill inte vara ensam just nu.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen är aktiv på ett positivt sätt. Du engagerar dig i en väns problem och du hjälper honom/henne att komma över sin rädsla. Månen ger dig förstärkt intuition och du har ovanligt lätt för att läsa av människor just nu.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga ge av sig själv. Ofta kan du verka mer öppen och tillgänglig än du i själva verket är. Du föredrar att hålla en del av ditt inre privat, även för dina allra närmaste vänner.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen hamnar i ett gräl, eller en livlig diskussion med en släkting/vän. Ni har väldigt olika åsikter i en viss fråga, och båda gör allt för att övertyga den andra om att han/hon har fel.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker ett rykte som du hört och du blir chockerad när du inser att det faktiskt är sant. Det här är inte vad du väntat dig av din vän, men samtidigt inser du att ni inte är så nära som du trodde att ni var.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lång. Du fattar en hel del beslut rörande framtiden och det tar på krafterna. Som tur är finns det en familjemedlem eller vän som hjälper dig och stöttar dig genom det som känns jobbigt.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen blir du överraskad av en vän. Hon är lite busig och brukar ofta hitta på saker. Det blir en trevlig och annorlunda dag. Du slipper tänka på jobbet och du njuter av stunden utan att oroa dig över morgondagen.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hinna med allt som du planerat för hemmet. Det är för många projekt just nu och det gör att det mesta blir halvklart. Det bästa är om du sätter upp någon slags arbetsplan för dina projekt.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen tar du ett eget initiativ som uppskattas väldigt mycket av din partner. Det var länge sedan ni njöt av varandras sällskap under lite mer romantiska former. En bra dag att väcka liv i gamla passioner igen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Mars gör dig ovanligt aggressiv och du reagerar starkt på kritik som du får av en vän eller din partner. Vanligtvis så kan du ta till dig av den kritik du får, men just nu är du överkänslig så du tar allt väldigt personligt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra. Du umgås mycket med familjen just nu. Din släkt och din familj är tryggheten i en ganska turbulent vardag. Behöver du prata finns det alltid en närstående som har tid för dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen blir bra, särkilt om du verkligen anstränger dig för att göra en vän eller din partner glad. Du har en positiv påverkan från Venus som gör dig charmigare och mer lättsam än vanligt. Njut av den här dagen.

Annons