Söndag 19/9

04 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen ser lugn ut. Du är fortfarande lite trött efter gårdagen och du behöver mycket sömn just nu. Tänk på att inte glömma bort ett löfte som du har gett. Annars kommer din vän bli besviken.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du möjlighet att njuta av frisk luft och en massa roliga aktiviteter. Din hälsa är inte på topp, men du hänger med så gott du kan på den övriga familjens upptåg. Det blir en tidig kväll.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Visa att du kan ta egna initiativ. Genom att agera handfast och övertygande lyckas du få med dig flera av dina vänner på ett projekt som du vill genomföra. Det kan röra sig om en fest, en gemensam aktivitet eller att starta upp en hobby tillsammans.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra, särskilt om du tillåter dig att ta en rejäl sovmorgon. Det var länge sedan som du sov ut ordentligt och det gör att du ständigt känner dig ofokuserad och lite sur. Dagen handlar om vänner och vänskap.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du vill förnya något i garderoben eller hemmet. Dagen ägnar du åt att söka igenom både nätet och butiker i jakt på det perfekta objektet. Frågan är om du verkligen behöver det du söker efter, eller om du bara är uttråkad.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att få dina vänner att må bra just nu. Din omtänksamhet och din genuina glädje när du gör något för någon annan smittar av sig och får dina vänner att känna sig unika är värdefulla.

 

Vågen 23/9-22/10

Söndagen handlar om att genomför en oändlig massa småprojekt så att de blir något som du kan vara stolt över . Genom att ha tålamod och vara försiktig så uppnår du dina mål. Tänk på att inte ge upp när det går trögt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen planerar du något alldeles speciellt. Det verkar ha att göra med romantik, men det kan också röra sig om något som du vill göra för en nära vän. Kvällen blir överraskande lugn.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du har inte ro att bara ta det lugnt. När du kopplar av så känner du dig som du smiter undan. Unna dig själv att bara slappa. Genom att vila och sova mycket får du nya krafter och kan prestera bättre på jobbet.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att se allt i svart eller vitt. Just nu existerar det inga nyanser och det kan irritera dina vänner. En personlig komplimang gör dig både generad och glad. Du känner dig sexig.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen vilar du så mycket som du kan. Du har ett behov av att få koppla av och då får både hushållsysslor och arbete stå tillbaka. En familjemedlem behöver ditt sällskap, försök ta dig tid att träffa honom/henne.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen har du en hel del som du måste göra och det innebär att det här inte blir de rofyllda söndag som du hoppats på att få. Ge inte upp, kvällen kan bli precis så lugn och behaglig som du vill att den ska bli

Annons