Fredag 10/9

11 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Om du bara tillåter dig själv att vara kreativ så kommer du att ha mycket roligare på jobbet. Du arbetar som allra bäst när du får kombinera effektivitet med livlig fantasi och lite risktagande.

 

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir bra. Du är alltid på gott humör i slutet av veckan oavsett om du arbetar eller är ledig på helgen. Just nu har du mycket att göra så det blir lite för lite rast för din del. Slarva inte med maten.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du möjlighet att ge någon en välförtjänt komplimang. Det blir trevligt för din del också eftersom ditt beröm får din vän att skina som en sol. Kvällen ser ut att bli ganska aktiv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att hamna i knipa just nu. Uranus har placerat sig i en omöjlig position och det ställer till det mesta i ditt liv. Försök att undvika situationer där du kan få problem. Kör med säkra kort istället.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och händelserik fredag. Det viktigaste är att du är flexibel och att du inte ställer in dig på en viss arbetsuppgift eftersom din planering troligtvis går åt skogen. Kvällen kan bli romantisk om du bara bjuder till lite själv.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen passar du på att testa några idéer som du har. Ditt kreativa tänkande får ett blandat mottagande, men du är ändå rätt så nöjd med resultatet. Du gillar att införa nya rutiner.

 

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir riktigt lyckad. Solen ger dig både energi och ett härligt humör. När du mår bra så är du oemotståndlig och du kan lyckas kollra bort både en och annan kollega. Njut av den uppmärksamhet som du får.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill bli klar tidigt idag eftersom du har planer för kvällen. Var försiktig så att du inte slarvar med dina arbetsuppgifter för då är risken stor att du får börja om från början igen och då blir det ingen tidig dag för din del.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen får du både goda och dåliga nyheter. Du känner dig omtumlad och förvirrad. Du behöver tid för dig själv. Tillåt dig att smälta alla nyheter som du fått. Stressa inte fram en reaktion.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lugn. Du hinner med en hel del på jobbet och det gör att du känner dig riktigt nöjd med dig själv när du går hem för dagen. Kvällen blir trevlig, lugn och avslappande. Du umgås med din familj.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Glöm inte bort ett löfte som du gett någon som står dig nära. Glömmer du så kan du räkna med en vän som blir mycket besviken ikväll. Skriv upp det du måste komma ihåg och sätt fast lappen i plånboken.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Fredag blir bra. Du är ute i god tid på morgonen och det ger dig möjlighet att starta upp ditt arbete i lugn och ro innan kaoset sätter in. På kvällen får du besök av någon som du längtat efter.

Annons