Måndag 20/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Eftersom Venus påverkar ditt tecken starkt den närmaste tiden så känner du dig attraherad av personer som du är nära, det kan vara både vänner och arbetskollegor. Se upp så att inte du tar fel på attraktion och förälskelse.

 

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra start på veckan. Du är på hugget och får mycket gjort. Efter en förvirrande inledning på hösten så börjar du anpassa dig till de nya förhållandena på jobbet. Du känner dig nöjd med dig själv.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag kan du råka i konflikt med en arbetskamrat som anser att du lägger dig i för mycket. Visst kan du vara väldigt nyfiken ibland, men för det mesta håller du dig utanför andra personers arbete, förutsatt att de gör det jobb de ska göra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du undanröjer tvivel idag och det är bra. Genom att var klar och tydlig undviker du att skapa missförstånd som annars skulle kunna uppstå. En vän har en del åsikter om sin partners uppförande.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du väger varje ord på guldvåg eftersom du är medveten att det du säger kommer att tolkas på en och två gånger. Genom att vara försiktig så undviker du att förolämpa de flesta. En kollega ger din en fin komplimang.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen flyter på bra bortsett från att den kommer igång lite senare än du tänkt dig. Du är ändå nöjd med de resultat som du åstadkommit under dagen och det gör att du kommer att sova riktigt gott i natt.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vis vad du går för. Genom att inte tveka även när det känns tungt så kommer du lite närmare det resultat som du vill uppnå. Din envishet är beundransvärt, och ditt tålamod enormt just nu.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ekonomin ger dig bekymmer. Tack vare Uranus position har du dessutom svårt att motstå impulsköp eftersom de är så frestande. En vän försöker att hjälpa dig med ditt impulshandlande.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen tar du många bra beslut så du kan vara nöjd med dig själv.. En vän har en förmåga att få dig att bli glad genom att ringa eller bara dyka upp som en överraskning. Ditt engagemang är beundransvärt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen är det full fart hela dagen. SDu håller på med tusen nya projekt hela tiden och det kan hända att en kollega försöker lägga lite band på din översvallande entusiasm. Du kan bli väl intensiv ibland.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir bra, särskilt om du vågar visa att du faktiskt inte är så kunnig inom ett visst område. Det gör inget att du inte kan allt, det får dig bara att framstå som mer mänsklig och det är bra.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en intensiv dag att se fram emot. Tveka inte att fatta beslut även om du inte är hundra procent säker på resultatet. Ibland kan det nästan bli bättre när du agerar på instinkt snarare än på fakta.

 

 

 

Annons