Tisdag 21/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen provar du på att ändra dina arbetsuppgifter lite. Det går betydligt bättre än du tänkt dig och du är nöjd med resultatet. Det här är något du kan tänka dig att göra fler gånger.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har ett behov av att bli sedd just nu och det gör att du ständigt pockar på uppmärksamhet. Dina kollegor kan bli irriterade på ditt behov av uppmärksamhet. Försök att låta någon annan få synas ibland.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen blir bra, särskilt om du följer ditt hjärta och lyssnar på din inre röst. Tack vare Månens placering så har du en stark intuition och det mesta du gör instinktivt blir helt rätt.

 

Kräftan 21/6-22/7

Just nu verkar du vare mitt upp i en romans eller i en väldigt stark vänskap. Du umgås mycket med en specifik person och ibland kan ert umgänge bli lite väl intensivt. Tänk på att det finns andra som vill träffa dig ibland.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en väldigt produktiv dag där du får massor gjort på kort tid. Du känner dig stolt över resultatet, men du skulle gärna vilja att din chef ser hur hårt du har sliter. Vänta dig inte för mycket av din ledning.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra om du satsar på att vara väldigt diplomatisk. Det finn en person i din närhet som är rätt så känslig just nu och det kan hända att han eller hon blir sårad av att du är så kall. Försök att visa mer medkänsla.

 

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen får du mycket information och det är bra på sikt. Just nu kan du inte göra så mycket med den kunskap som du har, men tiderna förändras snabbt och snart behöver du alla övertag du kan få.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Var försiktig så att du inte irriterar någon i din närhet. Du har ett väldigt instabilt humör just nu och det kan hända att du exploderar av misstag. Försök att blunda och räkna till tio när du känner att du är på väg att bli arg.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Just nu saknar du skydd mot starka känslor så därför låter du dig svepas med både av glädje och av sorg. Tänk på att det kan vara fysiskt jobbigt att hela tiden uppleva emotionella spänningar. När kvällen kommer är du utmattad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du tag i del projekt som du har. Det kan vara mindre uppgifter som blivit liggande eller en större utmaning som du måste påbörja nu för att hinna med. Just nu kretsar ditt horoskop mycket kring ditt arbete.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet inte vad du vill just nu. Eftersom dina känslor är så förvirrade blir det med du säger och gör fel. Din partner upplever dig som otillgänglig och lättirriterad. Försök att reda ut dina känslor.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Du kan vara väldigt provocerande när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du har en härlig ironi som inte uppskattas av dem som blir föremål för den. Räkna med att du skaffar dig en del ovänner.

Annons