Onsdaf 22/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen använder du till att få en hel del gjort på jobbet. Du trivs bäst när det är full fart och det är det just nu. Många låter sig charmas av din lena ord och ditt leende, men det finns några få kollegor som är svåra att dupera.

 

Oxen 20/4-20/5

Idag blir du överraskad av en person på ett sätt som du inte trodde var möjligt. Det är sällan man ser en Oxe bringad ur fattning och därför njuter din kollega extra mycket över att se dig stå med gapande mun.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Var inte allt för dömande mot en kollega som är grinig. Hon/han har det väldigt svårt hemma just nu. Även om arbete och privatliv inte hör ihop kan det vara svårt att släppa alla känslor så fort man kommer till jobbet.

 

Kräftan 21/6-22/7

Din ekonomi prövas mer än du vill erkänna just nu och det gör att du måste tänka om när det gäller flera saker. Försök att göra en långsiktig budget där du tar med både nödvändigt utgifter och nöjen.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du bevisa att du kan mer än du fått chansen att visa upp tidigare. Tänk på att var sak har sin tid och sin plats, det kan bli för mycket om du börjar ta över projekt som du egentligen inte har med att göra.

 

Jungfru 23/8-22/9

Var exakt och rättvis idag. Du är iakttagen och du kommer att bedömas på din förmåga att vara neutral även när det gäller kollegor som är dina vänner. På arbetet är ni inte bästisar och det måste du bevisa.

 

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen blir väldigt jäktig och du känner att du inte alls hinner med allt som du vill få gjort. Du är stressad hela tiden och det gör att du får ont i magen och blir lätt irriterad. Glöm inte att äta ordentligt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu ger du alla goda råd, men det ironiska i hela situationen är att du inte följer dina egna förmaningar. Innan du kan få andra att ta sitt ansvar måste du vara beredd på att göra samma sak själv.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var försiktig idag. Det finns en person som inte tycker om dig och som länge har väntat på sin chans att få dig att framstå som inkompetent. Idag får han/hon möjlighet att framställa dig i dålig dager.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu kretsar din tankar mer kring familjen än kring arbetet. Du vill så gärna att allt ska vara frid och fröjd hemma, samtidigt så inser du att du inte riktigt trivs med ditt nuvarande liv. Du behöver mer stimulans.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du tag i ett ganska besvärligt uppdrag. DU måste vara väldigt diplomatisk om du ska kunna ro det här uppdraget i hamn. Många personer som är inblandade är både lättretade och teatraliska.

 

Fiskarna 19/2-20/3

 

Du är en frisk fläkt på jobbet. Din energi, din livsglädje och din förmåga att få människor att må bra är väldigt smittsam. Dina kollegor är glada att ha dig som arbetskamrat. Njut av alla uppmärksamhet som du får.

Annons