Torsdag 23/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir mer monoton än du tänkt dig. Du hade en del projekt som du vill genomföra, men på grund av tidsbrist hinner du bara med det som måste göras. En ganska tråkig, men produktiv dag.

 

Oxen 20/4-20/5

Just nu omger du dig med mycket vänner och det trivs du med. Du gillar att skvallra och veta det mesta om de flesta så länge ingen blir ledsen. Se upp för en kollega som tenderar att ljuga.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen får du pröva dig fram för att hitta din egen stil. Det kan ta ett tag, men när du väl kommer in det du gör så är du bättre än de flesta. Ditt kreativa tänkande hjälper dig att utvecklas.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra tack vare Solen placering i förhållande till ditt tecken. Solen ger dig både livsglädje och en härlig energi. Oavsett väder så skiner i alla fall du som en hel sol. Dina kollegor uppskattar ditt härliga humör.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du ett steg framåt och två tillbaka. Att det inte blir så bra som du tänkt dig handlar mest om bristen på tålamod från din sida. Du blir arg när du misslyckas. Försök att vara positiv även när det känns motigt.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att vara väldigt aggressiv i ditt sätt att närma dig människor just nu. Det kan vara ilska, eller också ett sätt att sälja in dina idéer till dina kollegor. Tänk på att visa människor föredrar lite mjukare attityd.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du dig samman och genomför ett projekt som du egentligen tycker illa om, men som du vet måste genomföras. Din vilja att förändra är just nu väldigt stark och du orkar mer än du tror.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det har kommit in en rival inom ditt område och du gör allt för att bli kvitt honom/henne. Tänk på att lite tävling kan vara bra både för arbetsmoralen och för motivationen. Du kanske vinner snarare än förlorar på konkurrensen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under dagen får du möjlighet att var mer frispråkig än du brukar. Du tycker att det är roligt att träffa människor som du inte ser så ofta och det kan hända att du slänger ur dig en och annan kommentar som du ångrar senare.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en vardaglig dag för din del. Bristen på spänning gör dig lite dåsig. Du sover alldels för lite och det märks på din prestation på jobbet. Försök att vara mer noggrann med både mat och sömn.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något hos dig som längtar bort just nu och det märks på ditt sätt att hantera konflikter. Du retar dig lättare på detaljer och det gör att inget blir riktigt som du tänkt dig. Prova med olika former av andningstekniker för att lugna ned dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en produktiv torsdag då du får mer gjort än du tänkt dig. Du har en förmåga att entusiasmera dina kollegor och få dem att blir mer effektiva. En talang som många avundas dig. Var stolt över den.

Annons