Fredag 24/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att få mycket gjort på jobbet. Det blir en bra avslutning på veckan. Du känner att du verkligen trivs med att vara medelpunkten på jobbet. Just nu charmar du alla.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir bra på ett ganska lugnt sätt. Visst är det mycket att göra. Men du och dina kollegor sätter in en högre växel och då går allt smidigt. Dagen handlar om att samarbeta med människor som du har svårt att komma överrens med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu drömmer du mycket om framtiden och det gör att du ibland glömmer bort att leva i nuet. Du måste fokusera dig lite mer på vardagen och inte hela tiden planera för det som ska komma.

 

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin spelare en avgörande roll i ditt liv just nu. Du försöker att hitta ett boende som du trivs med, men ofta så faller det på att det helt enkelt är dyrt. Försök att vara lite flexibel i dina önskemål.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig inställning till det mesta idag. Det kan bero på att det är fredag och du har en lång, härlig helg att se fram emot. När du är på det här humöret så är du nästa omöjlig att motstå.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du sätter in ditt veto när det gäller det mesta idag och det beror mer på att du är på dåligt humör än på att det verkligen finns problem som du måste ta tag i. Försök att lyssna på dina kollegors ståndpunkter.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska jäktig. Du hinner inte alls med så mycket som du skulle vilja och resultatet blir under förväntan. Tyvärr är du dålig på att hantera stress, du blir nästan handlingsförlamad när du känner dig uppjagad.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Under dagen får du möjlighet att pröva dig fram lite mer. Du har chansen att testa dina idéer på några kollegor som brukar vara öppen för det mesta. En vän kommer med ett besked som gör dig besviken.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Du väljer ut dina vänner med omsorg just nu eftersom du vill undvika konflikter av alla slag. För dig är det viktigt med harmoni i ditt liv och det gör att du helt enkelt skippar att umgås med personer som är för dramatiska.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en positiv dag där du får massor gjort på ett produktivt sätt. Du njuter av att var både driftig och social på samma gång. En person från det förflutna söker upp dig för att återuppta er vänskap.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan vara rätt så provocerande ibland och det är du nu. Du har för mycket saker som du grubblar på och det gör att du tenderar att reta upp din omgivning med sarkastiska kommentarer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på flera överraskningar som både är roliga och jobbiga. Räkna inte med att komma hem tidigare idag. Det finns för många projekt som du måste hinna med innan det äntligen är dags för fredagsmys

Annons