Lördag 25/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir bra på ett stillsamt sätt. Just nu är det familjen som står i fokus. Kvällen ser ut att bli social. Du umgås med flera vänner och några nära släktingar. Det kan vara ett födelsedagsfirande.

 

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att irritera dig på de flesta idag. Månens placering är ogynnsam för ditt tecken och det bridrar till känslomässig berg och dalbana. Undvik alkohol eftersom det förstärker det negativa hos dig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen passar du på att höra av dig till vänner och familjemedlemmar som sällan eller aldrig får träffa dig. Det är ditt dåliga samvete som tvingar dig att höra av dig. Kvällen blir både rolig och annorlunda.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att sätta fokus på de problem som du har i ditt förhållande. Istället för att se det som är positivt så ser du hela tiden det som är negativt. Din partner blir irriterad på dig och din inställning.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lugnare än du trodde när du vaknade den hör morgonen. En aktivitet blir inställd på grund av sjukdom och det ger dig möjlighet till lite mer egen tid. Var inte allt för optimistisk när det gäller ett besked av något slag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att se saker och ting från rätt håll just nu och det hjälper dig när det uppstår problem idag. Du lyckas lösa det mesta på ett smidigt sätt och alla är nöjda med resultatet.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du utgår ifrån att du ska klara av en hel del småprojekt, och det fantastiska är att du faktiskt ror i land med det mesta. Kvällen kan bli riktigt romantisk om du bara vågar visa dina känslor.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att fatta beslut just eftersom du hela tiden ändrar dig. En påverka från Vågens tecken gör att du har extra svårt att bestämma dig just nu. Ta dagen som den kommer så går allt lättare.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

En sport eller en fritidsaktivitet blir allt mer krävande och ställer krav på dig även under helgen. Det kan gälla ett eget intresse eller ditt barns aktivitet. Du inser att det kommer att blir en intensiv helg.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir riktigt lugn och skön, särskilt om du umgås med dem du älskar. Genom att njuta av stunden och glömma framtiden kan du få en härlig, förtrollande eftermiddag. Njut av att vara uppskattad.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen tar du ställning till ett flertal problem som har med ditt privatliv att göra. Det kan vara en förändring i boendet, ett uppbrott av något slag eller en hobby som du vill göra till ditt arbete.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta det lugnt och vila upp dig. Det är sällan du har chansen att bara slöa, men idag är det inget akut som måste göras så du kan lugnt njuta av att bara vara. Glöm inte bort en födelsedag eller namnsdag.

Annons