Söndag 26/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen tar du dig själv och din familj på väldigt stort allvar. Det har uppstått en diskussion och nu vill du reda ut vart det verkliga problemet ligger. Du tror att den infekterade stämningen beror på tillbakahållna känslor.

 

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lagom aktiv. Du har ett par mindre projekt som du måste slutföra, men på det hela taget blir det en härligt lugn dag. Har du barn kan eftermiddagen röra sig om utomhus aktiviteter.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att ta hand om ditt hem. Ditt horoskop indikerar på huslighet och en trygghet i att ha det fint hemma. Lite home styling är alltid på sin plats. Du vill ha det fräscht.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen får du ett rykte bekräftat och det gör dig verkligen besviken. Du hade trott mer på den här personens goda vilja än du vill erkänna. Nu känner du dig sviken och det kommer ta ett tag att komma över.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

En bok inspirerar dig mycket just nu. Det kan vara en bok om andlighet, utveckling eller mental styrka. Du känner dig uppmuntrad av att fler har samma problem som du har. En riktig ta hand om sig själv dag.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen fokuseras kring vänner eller familjen. Du omger dig gärna med personer som står dig nära, men du undviker att umgås med ytliga bekanta eftersom du anser att din fritid är för dyrbar för kallprat.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du ett fantastiskt initiativ som får en nära vän att må jättebra. Du kan vara väldigt medkännande och empatisk när du vill. Det är därför du är en så populär vän.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Det är dags att sätta fart om du ska hinna med det du planerar idag. Du har ofta väldigt ambitiösa projekt på gång, men det är inte alltid som du hinner med det du har planerat. Försök att göra upp en tidsplan.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Dagen blir trevlig och social. Du umgås med människor som du tycker om och det blir en eftermiddag fylld av skratt, prat och roliga minnen. Kvällen blir tidig eftersom du är trött. Du behöver din skönhetssömn.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu är det din envishet som får dig att fortsätta med ett visst projekt. Du veta att det är lönlöst, men samtidigt så vill du inte ge upp. Du vill inte ge din vän rätt i det han trodde du skulle misslyckas.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir kreativ. Du pysslar med ett par mindre projekt och du ser till att genomföra dem med entusiasm och glädje. En vän har en förmåga att få dig att våga tro på dina idéer.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen blir bra. Du njuter av att umgås med en släkting som du ser alldeles för sällan, men som står dig väldigt nära. Din förmåga att få människor att trivas ger hela den här dagen en guldkant.

Annons