Måndag 27/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under dagen kommer du att få flera uppgifter som passar dig som handen i handsken. Det här blir din chans att skina. Visa att du inte bara kan prestera, utan att du har förmågan att lyfta fram andra också.

 

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen blir du lätt uttråkad. Problemet är inte att du inte vet vad du ska göra, problemet är att du inte vill göra det du ska. Du hittar på tusen ursäkter för att smita undan. En kollega ger dig lite hjälp.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar segt. Du är trött efter helgen och du har svårt att komma igång på morgonen. När väl tröttheten lättar så blir du mycket er effektiv. Du ser till att få allt gjort på väldigt kort tid.

 

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du ställning till ett problem som egentligen rör hela arbetsplatsen, men som oftast drabbar dig. Hur du löser dilemmat beror mycket på dagsformen. Är du utvilad och pigg så ser du problemets kärna direkt.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen gör du ditt bästa för att undvika en kollega som du har lite svårt för. Ni kommer ofta ihop er om både det ena och andra så för arbetsrons skull se du till att hålla dig undan.

 

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen testar du lite nya rutiner på jobbet. Det går trögt i början och du känner dig besviken. Tänk på att allt inte brukar gå lekande lätt direkt. Du måste ge din idé ärlig chans.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir senare och mer arbetsam än du tänkt dig. Du tycker att du har en bra start på veckan på morgonen, men en mängd mindre problem försenar arbetet på eftermiddagen och tvingar dig att jobba hårt.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt dominerande utan att du egentlige tänker på det. För dig är det självklart att du ska få igenom din vilja, särskilt om du har en chefstjänst. Alla uppskattar inte din arrogans.

 

Skytten 22/11-21/12

Du är både snabb och effektiv idag vilket glädjer dina kollegor som gärna vill komma hem i tid. Din positiva utstrålning får du från Mars och den ger dig också viljan att försöka med nya saker.

Annons

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har haft en tuff vecka bakom dig och det kommer ta ett tag innan lyckas att samla tankarna tillräckligt mycket för att ta tag i jobbet. Försök att tänka framåt istället för att älta gamla problem.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du kan vara väldigt driven när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du vill verkligen bevisa både för dig själv och för andra att du kan mer än du tidigare visat. Dina kollegor är imponerade.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du det lugnt. Du vet att om du stressar kommer du förmodligen göra fel och då får du börja om från början igen. Det blir en tråkig, men arbetsmässigt bra måndag, särskilt för tidigt födda Fiskar.

Annons