Onsdag 29/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du tag i en uppgift som alla andra tycks undvika. Din uppoffring blir inte bara noterad, utan också mycket uppskattad. Du visar upp en ödmjuk sida som du brukar hålla väl dold.

 

Oxen 20/4-20/5

Under dagen får du tag på en person som du har försökt att nå, men som du inte svarat. Du blir överraskad när du får höra varför han/hon har varit så omöjlig att få tag på.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag unnar du dig lite onödig lyx. Det blir lite av en piglördag då du får njuta lite extra utan att någon annan tar lilla upp. På jobbet kommer du fram till ett svårt beslut som har med en kollega att göra.

 

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska stressig, särskilt om du är född väldigt tidigt i tecknet. Då har du ingen möjlighet att få allt gjort. Du måste be om hjälp om du inte ska hamna ohjälpligt efter. Vänd dig till en person som du kan lita på.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att glömma bort vad det är du jobbar med och det är inte så lyckat. Just nu handlar ditt liv mer om sociala kontakter än ditt arbete. Du kan hamna i långa samtal när du egentligen borde skynda dig på.

 

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, även om den blir väldigt intensiv. Du har en massa olika projekt som du verkar driva. Ditt största problem är din oförmåga att delegera. Du har väldigt svårt att låta någon annan ta över.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du har mycket att göra, men du är välorganiserad och då flyter allt på bra. När du är fokuserad får du massor gjort. En kollega har ett gott öga till dig och du kan vänta dig en fin komplimang från honom/henne.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Ditt behov av att få vara ifred är väldigt stort just nu. Du gillar när du kan jobba ensam och slippa vara allt för involverad med någon kollega. Det här är en övergående påverkan som snart kommer att ersättas av ditt vanliga sociala jag igen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Var inte allt för hastig när du fattar dina beslut idag. Det kan hända att du inte har alla fakta och då kan det gå väldigt fel. Invänta flerpersoners åsikter innan du gör något som inte går att förändra.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen satsar du på att hinna med en hel del på jobbet. Du trivs när tempot är högt och du hinner både med det du måste och det som du har som sidoprojekt. För dig är lite omväxling viktigt.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen satsar du allt på ett kort och det tycks gå hem. Genom att våga chansa lite villt har du verkligen lyckats övertyga din chef om din kapacitet. Visa att du kan genomföra din idé från tanke till handling.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen hinner du med både ditt och en del av din kollegas jobb. Din effektivitet är hög just nu tack vare att du gillar att bolla många bollar i luften samtidigt. Du känner att du är uppskattad.

 

 

Annons