Torsdag 30/9

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du att få timmarna att gå. Det här är knappast din favoritdag, men du jobbar ändå på utan att klaga. Det är en av dina talanger att se till att vara oumbärlig.

 

Oxen 20/4-20/5

Stress är bara förnamnet till den här dagen. Du har alldeles för mycket att göra och alldeles för få timmar att utföra allt på. Du vet att det både kommer att bli övertid och mindre lunchrast om du ska hinna med.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fatta kloka beslut och det fixar du bra. Genom att tänka efter ordentligt så lyckas du undvika de värsta fallgroparna och dagen flyter på smidigt. På kvällen vill du bara slappa framför tv.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i en hel del olika projekt idag och det kan hända att det blir lite slarvigt utfört eftersom du har så bråttom att påbörja nästa uppgift. Stressa inte fram ett resultat. Låt saker få ta den tid de tar.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen vägrar du att lyssna på din vän trots att han har flera kloka förslag. Du är så inne på ditt sätt att tänka att du inte ser att det kan finnas flera bra lösningar på samma problem. Börja lyssna.

 

Jungfru 23/8-22/9

Du blir riktigt överraskad av en kollega idag. Hon uppfyller inte bara dina krav, utan bidrar själv med värdefulla idéer. Det här är en person som ni ska vara rädd om på jobbet. Hon kommer att bli en tillgång.

 

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i en konflikt som legat och pyrt under ytan. Trots att du avskyr att bråka så inser du att om du inte får ur dig det du känner så kommer du att explodera. Försök att undvika personangrepp och håll dig till fakta.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rätt så nervös idag och det märks inte minst på ditt sätt att bemöta en kollega. Normalt sett har du stort tålamod med den här personen, men idag är du vresig och lättretad. Du behöver en paus från vardagen.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen testar du lite nya idéer och det går rätt så bra. Det viktigaste är att du vågar och att du inte blir ledsen m du misslyckas. Det kan gå fel för alla i början så det gäller att inte sluta tro på sig själv.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du har en del arbete som du måste utföra, men inget som du inte kan klara. Tack vare ett fritidsintresse så möter du nya människor och det blir en trevlig omväxling i vardagen.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Du drömmer dig bort, men frågan är om det kommer att bli lättare för dig framtiden. Ibland är det bättre att vara kvar i nuet och fokusera sig på vad som är väsentligt här. En vän har en del åsikter om en gemensam bekant till er.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Ha lite koll på utgifterna. De kan lätt segla iväg och bli lite för många. Ta det lugnt och undvik sånt som du i vanliga fall är frestad att lägga pengar på. Det kan vara kläder, hämtmat eller en krogkväll.

Annons