Fredag 1/10

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir avslappnad och trevlig. Du jobbar på utan att stressa och ditt lugn smittar av sig på dina arbetskollegor. Kvällen kan bjuda på romantik om du inte är för trött för att orka med en romantisk middag.

 

Oxen 20/4-20/5

Du sliter hår just nu och det märks på ditt humör eftersom det tenderar att sjunka ju längre veckan går. Som tur är så har du en positiv grundpersonlighet och det gör att du orkar fortsätta när problemen hopar sig.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du ska tro på vad en kollega berättar. Han/hon har ljugit förr och risken är stor att han/hon gör det igen. Även om det är svårt att våga lita på den här personen så alla förtjänar en andra chans.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du är verkligen villig att göra ditt allra bästa idag, men risken är stor att det inte blir som du tänkt dig ändå. Din ambition är hög, men din förmåga att leva upp till den är inte alltid lika bra. Sänk ribban några snäpp.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen tar du tag i flera av de problem som du stöter på. Det kan röra sig om meningsskillnader på jobbet, ett schema som inte stämmer eller en chef som behandlar personalen orättvist.

 

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen blir väldigt trevlig. Du känner dig på gott humör och det gör att du blir en riktig glädjespridare på jobbet. Dina kollegor uppskattar din humor och din förmåga att arbeta riktigt hårt när det behövs.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen tar du hänsyn till en kollega som normalt sett alltid lyckas reta upp dig, men idag tycks han/hon slå an en sträng av dåligt samvete hos dig. Genom att lyssna och backa upp honom/henne gör du en verklig insats.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att ta ett projekt på allvar idag. Redan från början tyckte du att det här var mest strunt och nu bevisa du det genom att inte anstränga dig. En kollega irriterar sig på ditt nonchalanta beteende.

Annons

 

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ovanligt lugn fredag och du passar på att njuta lite. Efter en lång vecka känns det skönt att kunna avsluta veckan utan stress. Kvällen tycks handla om vänskap och tillit. Det blir en mysig fredagskväll att se fram emot.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar en hel del på ekonomin just nu. Du är på väg att göra en större investering, men frågan är om du verkligen är säker på att du fattar rätt beslut. Kanske borde du fundera en gång till.

 

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen vill du komma hem i god tid. Din familj har saknat dig och du känner att du vill visa dem hur mycket du faktiskt bryr dig om dem. Din omtanke gör din partner väldigt glad.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska stressig, särskilt om du är född i slutet av tecknet. Du har svårt att fokusera dig och du känner dig fort trött. Det kan hända att det här är början till en höstförkylning. Försök att vila dig.

Annons