Lördagen 2/10

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen har du en del att göra. Det mesta handlar om småsaker som ska fixas i hemmet. Det kan vara städning, tvätt eller liknande. En vän kommer med ett förslag angående kvällen och det gör dig glad.

 

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar mest om att planera och få saker gjorda på ett effektivt sätt. Du har en förmåga att hela tiden hamna efter när det gäller dina planer just nu och det i sin tur gör att du får stressa.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tar du tag i en mängd olika projekt. Du tycker att det är roligt när det är mycket att göra, oavsett om det är hemma eller på jobbet. Att sitt av din tid och bara njuta är inget för dig.

 

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen ser lugnare ut än du hoppats på. Du brukar alltid ha planer inför helgen, men den här gången så har du inget speciellt för dig och det göt att du har tid att ägna dig åt en hobby som legat nere.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Under dagen får du möjlighet att hjälpa en vän och det gör dig glad eftersom han/hon har hjälpt dig så många gånger. Kvällen blir jättemysig. Du umgås med dina vänner under glada och avslappnade former

 

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att bli arg för ingenting just nu. Ser du inte upp så kan det uppstå en allvarlig konflikt mellan dig och en familjemedlem. Försök att tygla ditt humör en aning så slipper du bråk.

 

Vågen 23/9-22/10

Under dagen försöker du vara ute så mycket som möjligt. Du tycker att det är skönt att inte behöva ta ansvar för något utan bara njuta av nuet. Det blir en härlig och stimulerande lördag.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Idag uppfyller du en väns önskan och det visar sig få en hel del trevlig följder. Du blir uppskattad, du får en oväntad inbjudan och framförallt är det en mycket speciell person som äntligen får upp ögonen för dig.

 

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu pågår det mycket i ditt liv och därför har du sällan tid att bara sätta dig ned och vila. Idag får du ett oväntat gap i almanackan så utnyttja det till att bara ta det lugnt. Snart är det full fart igen.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Under dagen tar du ett initiativ som du borde tagit för länge sedan. Nu när det är gjort så känner du dig både glad och lättad. Det var inte alls så svårt eller farligt som du trodde att det skulle vara.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Var sann mot dig själv och dina känslor så kommer du långt. Ibland har du en förmåga att glömma bort vad det är du egentligen vill  för att du är så upptagen med att uppfylla alla andras krav och förväntningar på dig.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Du får ett gott råd som du bör följa eftersom det kan ge dig lite extra i plånboken. Just nu är det precis så att dina räkningar och din inkomst går ihop. Du skulle behöva lite extra guldkant i tillvaron.

Annons