Söndag 3/10

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Av: Felicia Stålkrantz Bauren

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir riktigt stressig. Du har lovat en vän eller familjemedlem att hjälpa henne eller honom med ett projekt. Vad du inte räknat med är att du själv har fullt upp just nu så du har svårt att uppfylla ditt löfte.

 

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir väldigt lugn. Du lindar in dig i en kokong av trygghet och stänger ute all oro inför framtiden, arbetet och ekonomin. Det blir en harmonisk dag tillsammans med familjen.

 

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen ägnar du dig åt en speciell person. Det kan vara en partner, ett barn eller en äldre släkting. Den som få njuta av din uppmärksamhet kommer att bli mycket glad. Räkna med att få massor av kärlek tillbaka.

 

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att inte blir arg just nu. Mars bygger upp en massa aggressiv energi inom dig och får du inte utlopp för den genom fysiskt arbete kan det hända att ditt humör exploderar istället.

Annons

 

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är Venus långt från ditt tecken och det gör att du inte är lika social som vanligt. Om du får välja så stänger du in dig på ditt rum med endast en bra bok som sällskap. Frågan är om du får välja.

 

Jungfru 23/8-22/9

Använd dig av din fantastiska förmåga att strukturera idag. Det råder kaos inom ett projekt som du hjälper till att driva och alla inblandade skulle kunna behöva lite goda råd från dig.

 

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir bra. Du umgås med vänner och det kan mycket väl bli en shoppingtur under eftermiddagen. Försök att inte göra av med allt för mycket pengar. I slutet på månaden dyker det upp en oväntad räkning.

 

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att säga nej till ett förslag från en vän. Visst låter hennes idé kul, men frågan är om du har tid och ork att ta dig an ytterligare ett engagemang. Kanske borde du stå över den här gången.

 

Skytten 22/11-21/12

Annons

Det blir en härligt avslappnande söndag. Det kn mycket väl hända att du inte ens går upp från soffan på hela dagen. Det är sällan som du unnar dig en så slö dag, men just nu känner du att du förtjänar att ta det lugnt.

 

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig inställning till livet just nu. Genom att bjuda på dig själv och inte bli arg när saker och ting går fel lyckas du imponera på de flesta av dina vänner. Det blir en oförglömlig söndag.

 

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du lite väl mycket runt omkring dig för att du ska kunna slappna av ordentligt. Det bästa vore om du unnande dig en lång paus. Varför inte åka ut och fiska eller ta en promenad i skogen.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen ägnar du åt att avsluta några mindre projekt hemma. Det blir en lagom aktiv dag då du hinner med att få saker gjorda och att vila upp dig. Nästa vecka får du det tufft så passa på och njut av lugnet före stormen.

Annons