Lång natt

20 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Det var nog fler än jag som satt uppe igår och följde valet med en rysning. Inte för att jag är grymt politiskt intresserad, men vi lever i en demokrati och det är vår plikt som vuxen att försöka påverka vår framtid och våra barns framtid. Det kommer att bli många diskussioner framöver om hur de närmaste fyra åren kommer att se ut så jag tänkte faktiskt skippa politiken och ägna mig lite åt frågor om kärlek istället =-)

 Det stämmer att Vädurar och Fiskar inte är någon bra kombination. Det är inte den sämsta kombinationen heller, men den kräver mycket arbete och vilja från båda parter.

När det gäller Kräfta och Fisk med respektive Måne i Stenbock och Kräfta så är det en fin kombination. Månen i Stenbocken ger den lite flytande fisken stabilitet och det gör att förhållandet inte bara blir ovanligt harmoniskt, det blir tryggt också

När det gäller Jungfrun som vill träffa någon så måste jag varna att ditt sökande kan bli lite för intensivt. Risken är stor att du snarare skrämmer dina tilltänkta än lockar dem. Försök att inte tänka så mycket på kärleken utan njut av att vara singel med alla fördelar det ger. Så småningom när du slappnar och finner dig till rätta så har du stor chans att träffa någon atttycka lite extra mycket om.

😉

Felicia

Annons