Slottsfru, eller inte

25 sep, 2010
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Jag har blivit förälskad i ett litet slott som ligger en bit utanför Stockholm. Det är på försäljning just nu, och jag kan mycket väl se mig själv plocka rosor i trädgården, ta emot astro kunder i ett av annexet och laga mat till mindre konferenser och bröllop. Tyvärr låter det vackrare än det är. Jag misstänker vattenläckor, stora renoveringsbehov och en elräkning om skulle kunna täcka halva smålands behov. Sååå, vad är en dag på slottet, den kan vara hemsk, fruktansvärd och alldeles, alldeles underbar😉

När det gäller passionerade Skorpioner och den charmiga men lite svala Tvillingen kan det bli svårt. Du vill för mycket och för intensivt för att du i längden ska stå ut med den halvljumma Tvillingen som mycket väl kan ägna sig åt en hobby hellre än en passionerad natt med dig. Visst kan det vara underbart i början, men det kommer att bli jobbigt i längden.

Amanda, när det gäller dig så kan jag säga att det inte är så enkelt. Mycket av din läggning beror på VART planeterna är placerade i ditt horoskop och VILKET förhållande de har till varandra. De sex första husen handlar mycket om dig själv och dina inre/privata relationer medan de sex sista husen står för högre utbildning och mer extroverta kontakter. Husen är väldigt avgörande när man tittar på ett horoskop eftersom de ger viktiga ledtrådar till din personlighet. Elementen är av underordnad betydelse i de sammanhangen eftersom alla i stort sett har de fyra elementen i sitt horoskop, även om ett eller två kan dominera.

😉

Felicia

Annons